Region

Svet

Premijera: Lepa Brena i novi spot - Kao nova! (VIDEO)

Lepa Brena je prijatno iznenadila svoju vernu publiku objavivši novi spot "Kao nova", u kome izgleda potpuno drugačije od onoga na šta smo navikli. 

Premijera: Lepa Brena i novi spot - Kao nova! (VIDEO) Screenshoot YoutubeLepa Brena je više puta govorila o tome da je toliko dugo plava, da sebe ne može ni da zamisli sa drugom bojom kose, a u novom spotu za pesmu "Kao nova" možemo je videti kao crvenokosu, što joj odlično pristaje. Pevačica je prokomentarisala da je crvena boja za nju oduvek bila simbol ljubavi, strasti i vatre, pa dodaje: 

" Ovoga puta nam je to bila ideja vodilja kada smo hteli da predstavimo novu Lepu Brenu. Naravno, svi me pitaju da li je ovo sada novi imidž i da li ću ubuduće biti plamena Brena, pa ću ih razočarati. Crvenokosa sam bila samo za potrebe spota, privatno ostajem dosledna svojoj plavoj boji kose".

Što se tiče komentara na novu pesmu i spot, primetno je oduševljenje, tako da nema sumnje da će ovo biti hit. Pogledajte ovaj zanimljiv spot u kome se pojavljuje i mala Brena.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>