Region

Svet

Preminula je Bojana Janković bivša voditeljka Pink televizije!

Bojana Janković, nekadašnja voditeljka Pink televizije i poznata ličnost u medijskom svetu, pronađena je mrtva u jednom stanu u Beogradu.

Preminula je Bojana Janković bivša voditeljka Pink televizije! Foto: Printscreen Youtube/Glossy.rs




Bojana Janković, ranije poznata kao Bojana Nikolić, koja je stekla popularnost kao voditeljka na Pink televiziji, pronađena je mrtva u jednom stanu u Beogradu, kako javlja "Telegraf".

Ivana Škorić i Bojana Janković (ranije Nikolić) su bile poznate voditeljke na Pink televiziji, posebno poznate po emisiji "City". Nakon toga, obe su stupile u brak s poznatim muškarcima, pri čemu je Ivana čak učestvovala u rijaliti programima, ali su nakon toga nestale s televizijskog ekrana.

Bojana se razvela od Ognjena Jankovića, člana popularne grupe "Beogradski sindikat", s kojim je provela 15 godina u braku i s kojim ima dve ćerke.


Ognjen i Bojana su poslednji put u javnosti viđeni 2022. godine na premijeri filma "Zlatni dečko", nakon sporazumnog razvoda ostali su u dobrim odnosima i zajedno su vodili računa o njihovo dvoje dece. 


S druge strane, Ivana se udala za bivšeg odbojkaša Edina Škorića, s kojim ima sina i ćerku, ali su se kasnije razveli. Ivana Nikolić je 2009. godine učestvovala u "Velikom bratu", dok je Edin Škorić bio učesnik "Survivora" i "Farme".


Bojanin bivši suprug kratko je za Telegraf izjavio:


"I dalje čekam potvrde, tako da ne mogu još uvek ništa da kažem. Razumite me." - rekao je Ognjen Janković 


Nezvanično, Hitna pomoć je oko 19 časova konstatovala Bojaninu smrt, a kako "Telegraf" saznaje, na telu nisu bili vidljivi tragovi nasilja. O smrti Bojane Janković obavešteno je Više javno tužilaštvo u Beogradu koje je naredilo obdukciju. Telo poznato voditeljke odneto je na Institut za sudsku medicinu u Beogradu.








Bojana je pre samo dva meseca podelila fotografiju svoje ćerke, kako drži buket cveća, gde joj je uz emitivnu poruku čestitala 15. rođendan:

"Srećan ti rođendan prvenče mamino, 15 godina sreće najveće." - napisala je tada Bojana. 





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>