Region

Svet

Svadbu Novaka Đokovića i Jelene Ristić prenosiće strani mediji, pare idu u humanitarne svrhe!

Pripreme za svadbu Novaka Đokovića i Jelene Ristić, koja će biti održana 9. i 10. jula na Svetom Stefanu, privode se kraju, a svaki detalj je unapred organizovan.

Svadbu Novaka Đokovića i Jelene Ristić prenosiće strani mediji, pare idu u humanitarne svrhe!


 
Novak Đoković i Jelena Ristić otkrili detalje venčanja!
Predstavnicima sedme sile iz Srbije ulaz će biti zabranjen, a zaposleni na ovom crnogorskom poluostrvu i svi oni koji učestvuju u organizaciji potpisali su rigorozne ugovore koji ih obavezuju na potpunu diskreciju i neće moći na društvenim mrežama da objavljuju ništa s događaja, jer će u suprotnom platiti veliku novčanu kaznu.

"Niko od domaćih medija nije dobio dozvolu da bude na svadbi, već će fotografije moći da preuzimaju od kolega iz inostranstva", kaže izvor za Kurir.

Prava za ekskluzivno praćenje svadbe koštaće kolege iz sveta nekoliko hiljada evra, koje će otići u humanitarne svrhe na račun fondacije Novaka Đokovića.

"Za zaposlene koji budu radili svadbu važe posebna pravila. Upotreba mobilnih dozvoljena je samo van sale u kojoj će biti organizovana svadba. Iznošenje bilo kakvih informacija strogo je zabranjeno i svako ko to uradi biće rigorozno kažnjen", rekao je izvor.

Autor: J.B.
Izvor: Telegraf.rs
Foto: Facebook/Novak Djokovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>