Region

Svet

Ovako je govorila Ksenija Pajčin: Sastavni deo života su zli ljudi! (VIDEO)

Ksenija Pajčin, bila je jedna od našh najlepših i najtalentovanijih pevačica, čiji je put ka zvezdama prekinuo Filip Kapisoda, 16. marata 2010. godine, kada je ubio prvo nju, a potom presudio i sebi hicem iz pištolja.

Ovako je govorila Ksenija Pajčin: Sastavni deo života su zli ljudi! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Mlada i talentovana pevačica, bila je oličenje lepote, a o tome su pisali i svetski mediji. Imala je talenat za muziku i ples, a takođe je i uvek govorila ono što misli.

Gostujući, deset godina pre svoje smrti u emisiji "Brojač" na televiziji RTS, Ksenija je iznela svoje mišljenje o ljudima i budućnosti koja je tada čekala.




- Išla sam srcem kroz sve, i onda sam razmišljala: "Što je nešto taj rekao? Zašto je moralo tako? Pa ne mislim nikome loše? - rekla je Ksenija i nastavila:

- Međutim, shvatila sam da su sastavni deo života i uopšte sveta zli ljudi, loši ljudi, i da to treba tako da bude. I da je to samo put da naučiš da ne budeš loš i da ne mrziš. To je to! Mislim da sam na dobrom svom životnom putu, i da ću ostvariti svoje ciljeve - govorila je tada Ksenija Pajčin.

Ksenija je veliku popularnost doživela u grupi "Duck", a samostalnu karijeru započela je 1997. godine, kada snima numere "Seksualnost" i "Čuvam ti leđa". Usledili su brojni hitovi, a poslednja pesma koju je snimila je numera "Farsa" iz 2009. godine, za koju mnogi kažu da je naslutila tragediju.


@ksenija_pajcin Ksenija u emisiji "Brojač" 2000. godine na BK televiziji. Celu emisiju gledajte na Ksenijinom Jutjub kanalu Xenia Pajčin Official. #XeniaPajčin #KsenijaPajčin #KsenijaPajcin #XeniaPajcin #Intervju #2000s ♬ original sound - Ksenija Pajčin


Slične vesti: Barbara Bobak prekinula nastup: Nemojte molim vas imam traumu!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>