Region

Svet

Aca Lukas: Napraviću najveću žurku na Balkanu! (Foto)

Danas je održana press konferencija povodom koncerta Ace Lukasa 3. novembra u 21h u Beogradskoj areni. Poznati pevač je u saradnji sa svojim timom, svima koji će doći na koncert obećao nezaboravan provod. Aca je najavio najveću žurku na Balkanu, što je svaki njegov nastup do sada i bio, jer gde god da se pojavi punio je hale, klubove i dvorane.

Aca Lukas: Napraviću najveću žurku na Balkanu! (Foto)



U saradnji sa produkcijskom kućom "Beo ton" koncert će ove godine biti pod pokroviteljstvom mnogih sponzora. U sklopu toga, Aca je sa suprugom Sonjom snimio jako interesantnu i duhovitu reklamu za Rembraco slim kafu.



Što se obezbeđenja i sigurnosti publike tiče, ove godine pored standardnog tima zaduženog za bezbednost, angažovana su još dva privatna tima obučenih ljudi, tako da ništa neće izmaći kontroli. Obzirom da se očekuje oko 20.000 ljudi, zaposlene su i mnogobrojne hostese koje će omogućiti da svako brzo dođe do svog mesta. Koliko će sve biti organizovano i bezbedno potvrdio je i menadžer Saša Mirković rečima:

"Sve će biti tako dobro organizovano i bezbedno, da ću sa sobom povesti 8-godišnjeg sina koji je veliki fan Ace Lukasa."



Spremno je i veliko iznenađenje za najbrže fanove. Prvih hiljadu kupaca koji od 8. oktobra kupe ulaznicu za ovaj spektakl u TC Ušće na poklon dobijaju majicu sa potpisom Ace Lukasa.

Sve ovo dokaz je koliko se ulaznice brzo prodaju i kakva se gužva pravi na bileternicama. Zbog toga su organizatori na čelu sa zvezdom večeri odlučili da će narednih deset dana razmotre opciju o ponavljanju koncerta 4. oktobra.



Na pitanje da li se plaši konkurencije, s obzirom da sada sve više zvezda pravi koncert u Areni, Aca je odgovorio:

"Ne interesuje me konkurencija i uopšte ne razmišljam o njoj. Razmišljam samo o sebi i pripremam se za taj dan. Ne rasipam svoju energiju u pogrešnom pravcu," rekao je popularni pevač i dodao:

"Prošlog vikenda sam bio na koncertu mog kolege Ace Pejovića, bilo je fenomenalno. Čovek je imao mnogo više ljudi na koncertu nego neki koji su nastupali u Areni. Svako treba pred koncert da pravilno proceni svoju popularnost i tako mu se neće dešavati da mu Arena bude poluprazna."



Ukoliko Aca Lukas organizuje i drugi dan koncerta, a ima sve uslove da to i uradi, ući će u istoriju kao jedini pevač koji je pored Zdravka Čolića Arenu uspeo da napuni dva puta za redom!

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Aca Lukas

Povezane vesti:


>