Zdravlje

Ljubav

AVALA PHARM donira kompletan program svojih lekovitih proizvoda žrtvama poplava!

AVALA PHARM donira kompletan program svojih lekovitih suplemenata za zdravstvene potrebe ugroženih građana iz Grocke, Obrenovca, Valjeva, Šabca, Sremske Mitrovice i Krupnja.

AVALA PHARM donira kompletan program svojih lekovitih proizvoda žrtvama poplava!



U planu je dostava od 5.000 proizvoda. Prvi problem je preživeti nezapamćenu prirodnu nepogodu izazvanu obilnim kišama i poplavama, jer ljudsko telo u vanrednim slučajevima nema vremena da razmišlja o oslabljenom stanju svog organizma.

Medicinska statistika govori da nakon toga na red stupa neizbežan stepen virusnih infekcija, kao sastavni deo ovog scenarija(iscrpljenost organizma, pad imuniteta, psihička destabilnost i osećaj slabosti metabolizma, angažovan prirodnim nepogodama).

Pored respiratornih infekcija koje nastaju u ovakvim slučajevima, koje se uglavnom manifestuju visokom temperaturom, otežanim kašljem i curenjem iz nosa, evidentne su i promene u oblasti psihijatrije - depresija i psihosomatske bolesti, dodajući da se u savetovalište AVALA PHARM iz časa u čas javlja sve veći broja apoteka radi nabavljanja prirodnih suplementata za osnovne potrebe pacijenata koji se žale na probleme sa respiratornim infekcijama gornjih respiratornih puteva, bolove u zglobovima i mišićima, išijalgije, bronhijalne astme, kao i najizražejnije tegobe kod starijih i slabo pokretnih građana, koji imaju svakodnevne potrebe za održavanjem stanja kod dijabetesa i bolestima kardiovaskularnog sistema (visokog krvnog pritiska).

"Spremili smo akciju u kojoj će naš logistički sistem doći do izražaja. U utorak 20.05.2014. godine izvršićemo vandrednu dostavu naših biljnih lekovitih proizvoda: Ne-bol,Diabetcontrol, Digestobiotic, Jetrogen, Tenziherb i ImunitexQ10 ka centrima koji pružaju prvu pomoć građanima, jer su naši lekoviti suplementi isključivo namenjeni za prvu pomoć kod personalnog kućnog lečenja. Posle uspešno završene akcije u Srbiji, u našem planu je slična donacija ka ugroženim mestima u Republici Srpskoj i federaciji", izjavio je Predrag Petrović direktor AVALA PHARMA iz Beograda.

Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>