Region

Svet

Premijera: Saška Janković - Duga u tvojim očima! Uživajte u bajkovitom spotu talentovane pevačice (Video)

Saška Janković predstavila je spot za pesmu Duga u tvojim očima, sa kojom je osvojila treće mesto na prošlogodišnjem Beosongu. Bajkovitom ekranizacijom singla, talentovana pevačica sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Premijera: Saška Janković - Duga u tvojim očima! Uživajte u bajkovitom spotu talentovane pevačice (Video)



PREMIJERA: Saška Janković - Ponekad, pesma i spot kao poklon za sve zaljubljene! (Video)
Talentovana pevačica Saška Janković, pažnju na sebe skrenula je učešćem u drugoj sezoni Prvog glasa Srbije i od tada čvrsto gradi svoju mizičku karijeru izuzetno kvalitetnim pesmama i spotovima koje lako pronalaze put do srca publike.

Ekranizacijom pesme Duga u tvojim očima, Saška nas je vratila u period bajki, kada su sve devojčice maštale o svojim prinčevima, a glavna uloga u spotu pripala je talentovanom glumcu Miloradu Mikiju Damjanoviću, koji pevačici upravo pokušava da vrati veru u pravu i iskrenu ljubav. Tekst za predivnu baladu napisao je Boban Petrović, dok je za muziku bila zadužena Ana Holm, aranžman potpisuju Vukša, Marko Kon, Boban Petrović.

Spot je sniman u "Centru za Kulturu Smederevo" u saradnji sa Art Net Studiom i režiserom Mr_Z. Uživajte u predivnoj baladi u kojoj će se sigurno pronaći svaka devojka:



Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>