Region

Svet

Saška Janković pevala za decu obolelu od raka

Finalistkinja Prvog glasa Srbije, Saška Janković, pevala je sinoć na humanitarnom koncertu kojim je zatvoren projekat "Seize the Day" posvećen lečenju dece obolele od raka.

Saška Janković pevala za decu obolelu od raka



"Seize the Day" je projekat koji drugu godinu zaredom organizuje studentska organizacija AIESEC u saradnji sa NURDOR-om (Nacionalnim udruženjem roditelja dece obolele od raka) koji je posvećen deci oboleloj od raka. Tokom proteklih meseci organizovane su brojne radionice, zajedno sa studentima iz inostranstva, kao i izleti, koji su mališanima ovo leto učinili nezaboravnim.

Povodom zatvaranja projekta, sinoć je u prostorijama kluba "Danguba" organizovan humanitarni koncert Saške Janković i benda "Šesto čulo". Nakon podele zahvalnica svim partnerima koji su učestvovali na projektu, koncert je otpočeo bend "Šesto čulo" koji su svojim sjajnim izvođenjem podigli prepunu "Dangubu" na noge. Njima se kasnije pridružila i Saška Janković, koja je svojim divnim glasom dovela atmosferu do usijanja.

Koncert je zatvorila pesmom "Onokad", a sav prihod prikupljen od prodaje karata prosleđen je za lečenje dece obolele od raka.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>