Region

Svet

Saša Ćurčić: Naša estrada šmrče lošu drogu

Saša Ćurčić je poznat po svojim izjavama da je svojevremeno brdo para potrošio na drogu i lake devojke, ali sada nastavlja priču o našoj estradi i izgleda velikom problemu koji medju njom vlada - loš kvalitet narkotika.

Saša Ćurčić: Naša estrada šmrče lošu drogu



Saša kaže: "Nisam deo te seljane i estrade koja šmrče cement i brašno. Ja sam svetska faca, na čijim su se žurkama drogirali mnogi poznati. Denis Rodman, Paf Dedi... Kada bih napisao knjigu o svemu, mnogi bi pali."

Sale naglašava da se više aktivno ne drogira, ali ipak priznaje da ponekad u inostranstvu konzumira kvalitetnu robu: "Ne drogiram se u Srbiji. Kada sam u inostranstvu, onda jedem kolumbijsku salatu."

Zanimljivo je iskustvo Ramba Amadeusa koji je otkrio da je probao heroin, ali samo jednom. "Moram da se pohvalim da sam probao heroin i da imam direktno iskustvo kako utiče na čoveka. Za nekoliko sekundi kad šmrknete heroin, osećate se kao petogodišnji dečak koji je za rođendan dobio igračku koju je danima sanjao. Odjednom je vaše srce ispunjeno i odjednom ste preplavljeni nekim osećanjem toliko lagodnim i prosto vas popušta ona užasna nervoza koju ste nosili čitavog života i preplavi vas osećanje blagosti nečega što je tako lepo."

"Međutim, nakon sat, dva ili tri, kreće drugi period. Period kad vas to popušta, kad odjednom se osećate kao da ste sahranjeni živi i odjednom u vama nema ničeg i odjednom ste truplo mesa i kostiju koje ne vidi nikakav razlog za sopstveno postojanje. Ja sam sutradan imao taj period otrežnjenja, kada mi je bilo toliko odvratno da sam rekao sebi: „Ti više nikada više u životu ovo nećeš da probaš“ - kaže Rambo.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>