Lepota

Ljubav

Ines Jovanović zaštitno lice 32. Nivea BH Fashion Week Sarajevo

U organizaciji udruženja manekena i modnih kreatora BiH i Beiersdorf d.o.o. održaće se 32. Nivea BH Fashion Week Sarajevo, u Domu Oružanih snaga, u periodu od  29. do 31. marta 2014. godine.

Ines Jovanović zaštitno lice 32. Nivea BH Fashion Week Sarajevo



31. Nivea BH Fashion Week Sarajevo od 2. do 4. novembra
Fotografija koja najavljuje 32. Nivea BH Fashion Week Sarajevo nagoveštava da nam je modna dizajnerka Svjetlana Prole, zajedno sa fotografom Aleksandrom Arsenovićem i modelom Ines Jovanović, pripremila vizuelno drugačiju kampanju od prethodnih.

Nivea BH Fashion Week: Održano veče modnog dizajna (Foto)
Zaštitno lice za 32. Nivea BH  Fashion Week Sarajevo je Ines Jovanović, model agencije Abc Models, koja ima sofisticirani izgled i neverovatnu harizmu. Ines je pozirala ispred objektiva Aleksandra Arsenovića na planini nedaleko od grada Banja Luka. Ovoga puta, kampanja je vizuelno, ali i po kompletnoj atmosferi drugačija od prethodne i nagoveštava izgled aktuelne kolekcije modne dizajnerke Svjetlane Prole za proleće/leto 2014.

"Kompletan izgled prezentovan za kampanju 32. Nivea BH Fashion Week Sarajevo upravo opisuje moju kolekciju za predstojeću sezonu "proleće/leto 2014", koja će tada biti zvanično i predstavljena. Kolekcija akcentuje ženstven, sofisticiran i prirodan izgled žene koji se uklapa u  moje konceptualno viđenje mode", izjavila je Svjetlana Prole, modni dizajner.
 
Udruženi u zajedničkom cilju promocije estetike, mode i podrške mladima, Nivea BH Fashion Week Sarajevo je nezaobilazno mesto za dizajnere i za sve one koji žive modu. Cilj projekta je u osiguranju kreativno-poslovnog razvoja i medijske promocije novih generacija mladih dizajnerskih kreativaca, dok se afirmiranim kreatorima daje podrška u nastavku njihovog rada.

"Mnogo mi znači BH Fashion Week Sarajevo, kao i drugim mojim koleginicama. Fascinira me činjenica da su mnogobrojni dizajneri iz BiH, koji su se opredelili za modni dizajn nastavili uporno i u kontinuitetu tradiciju modnog izražavanja, a da su upravo svoju prvu reviju imali pre 17 godina, kada je Udruženje manekena i modnih kreatora BiH osnovano", izjavila je Ines Jovanović, zaštitno lice 32. Nivea BH Fashion Week Sarajevo.

Autor: J.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>