Lepota

Ljubav

Alehandra Marisa Rodrigez ima 60 godina i mis je Buenos Ajresa!

Alehandra Marisa Rodrigez 60-godišnja novinarka i pravnica, ruši barijere i redefiniše lepotu kao nova mis Univerzuma Buenos Ajresa. Njen trijumf na takmičenju otvara vrata za zrele žene da pokažu svoju lepotu i šarm. 

Alehandra Marisa Rodrigez ima 60 godina i mis je Buenos Ajresa! Foto: Printscreen Youtube/El Universal




Alehandra Marisa Rodrigez, 60-godišnja novinarka i pravnica, nedavno je postala nova Mis Univerzuma Buenos Ajresa. Nakon što je ukinuta starosna granica za takmičenje, Alejandra se kvalifikovala za učešće na nacionalnom nivou, što ju je dovelo do prestižnog takmičenja Mis Univerzuma Argentine.

Sada kada starosna granica više nije ograničavajući faktor, takmičarke trebaju biti samo punoletne, otvarajući vrata iskusnim i zrelim ženama poput Alejandre da pokažu svoju lepotu i šarm. Njena odluka da se prijavi i pobedi u konkurenciji mnogo mlađih devojaka predstavlja inspiraciju i dokaz da lepota dolazi u svim godinama.

„Veoma sam uzbuđena i počastvovana sam što sam osvojila titulu. Želim da pokažem svim ženama da lepota nije vezana za godine i da možemo da rušimo barijere“, rekla je ona.







Alehandra  je otkrila da svoju lepotu održava redovnim vežbanjem, zdravom ishranom i negom lica. Unatoč tome što je razvedena i živi sama, ona se našalila kako je ta činjenica možda doprinela njenom uspehu na takmičenju.

„Mislim da su sudije videle moje samopouzdanje i strast da predstavljam žene svoje generacije. Lepota nema rok trajanja. Da biste bili lepi, morate samo da verujete u sebe i da budete autentični“- objašnjava Alehandra.

Takmičenje za Mis Argentine je zakazano za 25. maj, a mnogi se nadaju da će Alehandra osvojiti titulu najlepše Argentinke.



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Index

Povezane vesti:


>