Region

Svet

Emina Jahović: Nije tačno da sam teško bolesna, dobro sam! (Foto)

Emina Jahović demantovala je pisanje turskih medija kako je obolela od teškog virusa gripa i poručila svojim obožavaocima putem društvene mreže Tviter, da se odlično oseća i da nemaju razloga za brigu.

Emina Jahović: Nije tačno da sam teško bolesna, dobro sam! (Foto)



X Factor Adria: Emina Jahović - Kletve su opasne igračke, mogu da se vrate kao bumerang!
Turski mediji nedavno su objavili vest kako je Emina Jahović teško bolesna, što je podiglo veliku prašinu i u domaćim medijima. Uplašeni za zdravlje svoje omiljene pevačice, fanovi su počeli jednu od članica žirija X Factor da obasipaju pitanjima vezanim za njeno zdravlje.

Kako bi okončala spekulacije Emina se oglasila putem svog Tviter profila i poručila svojim obožavaocima da nemaju razloga za brigu, jer se ona oseća odlično.


PREMIJERA: Sergej Ćetković - Moj svijet! Pesma i spot sa kojom Crna Gora ide na Eurosong 2014! (Video)
Emina uveliko privodi kraju snimanje novog albuma i promociju svog prvog parfema, a priprema se i za veliko finale šoua "X Factor Adria", 23. marta u Kombank Areni. Nakon proglašenja pobednika i kraće pauze, pevačica će u delegaciji sa Sergejem Ćetkovićem otputovati u Kopenhagen, gde će pokušati da ostvare najbolji plasman pesmom "Moj svijet" koju su zajedno napisali, a koja će ove godine predstavljati Crnu Goru na Eurosongu 2014.

Autor: J.B.
Foto: Twitter/Emina Jahovic Sandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>