Region

Svet

PREMIJERA: Sergej Ćetković - Moj svijet! Pesma i spot sa kojom Crna Gora ide na Eurosong 2014! (Video)

Sergej Ćetković će pesmom "Moj Svijet" ove godine predstavljati Crnu Goru na "Eurosongu 2014" u Kopenhagenu, a u pitanju je pop balada baš kao što nas je šarmanti pevač i navikao.

PREMIJERA: Sergej Ćetković - Moj svijet! Pesma i spot sa kojom Crna Gora ide na Eurosong 2014! (Video)U specijalnoj emisiji na RTCG1 večeras je premijerno prikazana pesma i spot "Moj Svijet", sa kojom će Sergej Ćetković predstaviti Crnu Goru na ovogodišnjem Eurosongu u Kopenhagenu.

Prošle godine Crnu Goru su na Eurosongu, održanom u Švedskoj, predstavljali grupa "Who See" i Nina Žižić sa pesmom "Igranka", ali se nisu plasirali u finale takmičenja. Sergeju je ove godine pripala čast da svoju zemlju predstavi u najboljem svetlu i pokuša da ostvari plasman u finale takmičenja.

Spot je sniman na više lokacija u Crnoj Gori, a režiju spota i fotografiju potpisuje Aleksandar Kerekeš Keki.

Sergej Ćetković izjavio je nedavno kako mu je čast što će se pojaviti na ovakvoj manifestaciji i da će se potruditi da pesmu donese publici u Danskoj na pravi način. Kako zvuče pesma i spot sa kojom će se Crna Gora predstaviti u Kopenhagenu, poslušajte i pogledajte:Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus


>