Region

Svet

Severina premršava? Fanovi poručili: Brate, zakon si, ali pojedi nešto! (Foto)

Hrvatska pevačica Severina Vučković nastupila je za Dan zaljubljenih u Sloveniji, čime je demantovala da je njena turneja za naredna tri meseca otkazana zbog operacije kolena, a sem toga pokazala je publici još jednom svoje duge, zgodne noge u kratkoj haljinici.

Severina premršava? Fanovi poručili: Brate, zakon si, ali pojedi nešto! (Foto)



Severina: Dosta sam suza prolila zbog svoje naivnosti
Međutim, ono što je mnogo ozbiljnije privuklo pažnju od samog nastupa u Podčetrteku, jeste Severinina figura na objavljenim fotografijama pre nastupa. Pevačica se predstavila u uskoj i kratkoj crnoj haljinici i potpuno istakla svaki detalj svoga tela.

Iako se ne može reći da Severina nije prava zavodnica, prema komentarima njenih fanova trebalo bi da se malo ugoji, a u brojnim pohvalama i kritikama, posebno se istakao komentar: "Seve, zakon si, ali brate daj pojedi šta".



Tako se zanosna Severina sada bori sa istim problemom kao i mnoge svetske zvezde. Ne može se svrstati u isti koš sa Anđelinom Džoli koja ima samo 42 kilograma, ali ova priča svakako podseća na tu odavno pominjanu priču o Anđelini, koja je premršava, ali bi je ipak svaki muškarac poželeo.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/Severina Vučković

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Severina

Povezane vesti:


>