Region

Svet

Novak Đoković čestitao rođendan Viktoru Troickom: Ne sme da dune u moćnu sveću! (Foto)

Viktor Troicki proslavio je svoj 28. rođendan, i to u društvo svog prijatelja i kolege Novaka Đokovića. Nole mu je slavljenički dan potom čestitao i na Tviteru, uz prigodnu fotografiju Viktora kojeg je svećica koju je trebalo da oduva očito zbunila.

Novak Đoković čestitao rođendan Viktoru Troickom: Ne sme da dune u moćnu sveću! (Foto)



Novak Đoković poručio verenici: Jelena, uživaj dok možeš, za par meseci si moja!
Naši proslavljeni teniseri Novak Đoković i Viktor Troicki uživaju u zajedničkom druženju u Monaku. Naime, njih dvojica slobodno vreme između priprema za turnire koriste kako bi se zabavili, pa su tako uživali i u fudbalskoj utakmici između Monaka i PSŽ-a.

Viktor Troicki obnovio vezu sa bivšom devojkom: Ponovo u zagrljaju manekenke Sofije
Budući da je utakmica završena nerešenim rezultatom, i nisu baš imali razloga za slavlje, ali su to nadoknadili nešto kasnije - na rođendanskoj proslavi Viktora Troickog. Naime, teniser je juče proslavio svoj 28. rođendan, a obeležio ga je i mini slavljem, sa kojeg je Novak odmah i objavio fotografiju.


Naime, šaljivdžija Nole postavio je fotografiju Viktora koji se naprosto zbunio pred "svećicom" na rođendanskom kolaču, koja je pre neko ozbiljno pirotehničko sredstvo, no uobičajena svećica koju treba da oduva.

"Srećan 28. rođendan... Vidi se da mu nije svejedno da dune u moćnu sveću", šaljivo je napisao Đoković uz fotografiju.

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>