Region

Svet

Finalistkinja X Factora Adria Ilma Karahmet specijalna gošća na koncertu Doris Dragović (Foto)

Ilma Karahmet, finalistkinja šoua X Factor Adria, oduševila je već sve, pa tako i pevačicu Doris Dragović, koja je kao specijalna gošća nastupila u sinoćnjem "lajvu". I to u tolikoj meri, da ju je Doris pozvala da bude gošća na njenom koncertu.

Finalistkinja X Factora Adria Ilma Karahmet specijalna gošća na koncertu Doris Dragović (Foto)



Kao specijalna gošća na beogradskom koncertu Doris Dragović nastupiće najmlađa učesnica takmičenja  X Factor Adria Ilma Karahmet, koja nastavlja da oduševljava svojim raskošnim glasom. Do susreta Ilme i Doris došlo je na tonskoj probi šoua X Factor Adria, u kojem je hrvatska pevačica sinoć nastupila kao specijalna gošća.



Poslušajte kako Ilma Karahmet iz šoua X Factor Adria peva Someone Like You od Adel! (Video)
Inače, Doris je i ranije pokazala oduševljenje mladom Ilmom, koja ju je fascinirala još tokom audicija svojim izvođenjem pesme Zorice Kondže "Ima jedan svijet". Susret Ilme i Doris bio je vrlo emotivan, te kada je zvezda bivše Jugoslavije upitala mladu zvezdu da joj bude gošća na koncertu, to je finalistkinju trenutno najgledanijeg šoua ostavilo bez teksta i u uzbuđenju koje nije mogla da sakrije.

"Doris Dragović je jedan veliki estradni umetnik. Bilo mi je zadovoljstvo što sam uopšte stajala pored nje i što sam je upoznala. Jako mi je drago što sam dobila poziv da učestvujem u Areni jer će ovo biti moj prvi susret sa Arenom", rekla je Ilma Karahmet i dodala da je Doris jedna od pevačica kojoj se uvek divila i čije pesme zna od malena.



X Factor Adria: Ilma Karahmet na ivici suza zbog tehničkih poteškoća, Željko Joksimović joj izmamio osmeh!
"Kada me je Doris pitala da li želim da pevam sa njom, nisam mogla da verujem da se to dešava. Odmah sam otrčala i rekla tati. Ovo je za mene ogromno iznenađenje. Od pesama Doris Dragović najupečatljivija mi je Marija Magdalena sa kojom sam čak pobedila na jednom takmičenju pre par godina. Ko zna, možda se desi da nešto zajedno snimimo. To mi je velika želja", kazala je Ilma.

Doris Dragović 14. februara u Areni na impozantnoj sceni sa muzičarima iz Srbije (Foto)
Inače, svoj veliki beogradski koncert Doris Dragović održaće 14. februara u Kombank Areni, dok će novosadska publika u njenim pesmama moći da uživa 8. marta, u Spensu. Vlasnica neprolaznih hitova kao što su "Željo moja", "Marija Magdalena", "Anđeo Gabrijel", "Malo mi za sriću triba" i mnogih drugih, svakako će pružiti spektakl za pamćenje.

Ulaznice su u prodaji, po cenama od 1500 do 2900 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, "Ušće" Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Podsetimo, upravo u Kombank Areni održaće se i finale prvog regionalnog izdanja muzičkog takmičenja X Factor Adria.

Autor: T.I.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>