Region

Svet

X Factor Adria: Finalisti pevaju večeras na novogodišnjem koncertu u Novom Sadu

Finalisti šoua X Factor Adria, Daniel Kajmakoski, Maja Novaković, Ilma Karahmet, Haris Ćato, Lukijan ivanović i ženska grupa 4U, nastupiće večeras kao specijalni gosti na novogodišnjem koncertu u Novom Sadu.

X Factor Adria: Finalisti pevaju večeras na novogodišnjem koncertu u Novom Sadu



Nataša Bekvalac i Željko Joksimović besplatno pevaju u Novom Sadu za doček Srpske Nove godine
Već popularni finalisti pevačkog šou programa X Factor Adria, Pravoslavnu novu godinu dočekaće u Novom Sadu, gde će kao specijalni gosti nastupiti na koncertu na Trgu slobode, i to sa najvećim domaćim pevačkim zvezdama: Željkom Joksimovićem, Natašom Bekvalac, Jelenom Tomašević i Nikolom Rokvićem.

Tako, balkanska zvezda, i jedan od mentora u šouu X Factor Adra, željko Jokisimović u goste je pozvao svoja dva kandidata, Maju Novaković i Daniela Kamakoskog, dok je Nataša Bekvalac rešila da ugosti devojke iz Kristininog benda 4U.

Pop pevačica Jelena Tomašević poželela je da se na bini nađe zajedno sa talentovanom trinaestogodišnjom devojčicom Ilmom Karahmet koja je publiku očarala svojim fantastičnim glasom u ovom šou programu. U najluđoj noći posetioci u Novom Sadu uživaće i u hitovima Nikole Rokvića koji je kao svog specijalnog gosta pozvao finalistu koji već ima veliki broj obožavateljki - Lukijana Ivanovića.

"Mnogo smo uzbuđeni pred ovaj koncert, kao i pred sledeći lajv nastup u šouu, koji je na program već sutradan! Čast nam je da gostujemo sa ovako velikim muzičkim imenima u najluđoj noći u Novom Sadu. Daćemo sve od sebe, vredno smo radili i verujemo da će publika uživati", rekli su finalisti X Factor Adria.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: X Factor Adria/Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>