Region

Svet

Nataša Bekvalac i Željko Joksimović besplatno pevaju u Novom Sadu za doček Srpske Nove godine

Nataša Bekvalac i Željko Joksimović će za doček Pravoslavne Nove godine uveseljavati Novosađane na centralnom gradskom trgu, i to besplatno, budući da za svoj angažman neće uzeti ni dinara.

Nataša Bekvalac i Željko Joksimović besplatno pevaju u Novom Sadu za doček Srpske Nove godine



Pevači Nataša Bekvalac i Željko Joksimović na konferenciji za novinare potvrdili su da će za Pravoslavnu Novu godinu nastupiti na Trgu slobode u Novom Sadu, i to besplatno. Oni su izneli sve detalje vezane za doček, ali otkrili i neka iznenađenja. Željko je obelodanio da će te večeri s njima nastupiti i učesnici X Factor Adria.

"Zadovoljstvo mi je što ću pevati u novogodišnjoj noći Novosađanima. Posebno bih naglasio da je ovaj koncert naš poklon Novom Sadu, a za sve građane spremamo i neka iznenađenja, kao što su učesnici šoua X Factor Adria", rekao je Joksimović.

Nataša Bekvalac prvi put će nastupiti pred svojim Novosađanima na Trgu. Njoj je pripala čast da u ponoć odigra ples s gradonačelnikom Milošem Vučevićem. Njoj i Željku na novosadskom Trgu slobode pridružiće se i Jelena Tomašević i Nikola Rokvić. Novogodišnji koncert počinje u 21 čas.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>