Region

Svet

X Factor Adria: 7. januara počinju nastupi uživo!

X Factor Adria, jedno od najpopularnijih muzičkih takmičenja u regionu, uskoro se približava finalu, a od 7. januara ćemo finaliste moći da gledamo na nastupima koji se emituju uživo.

X Factor Adria: 7. januara počinju nastupi uživo!



Posle nekoliko napornih meseci u finale takmičenja X Factor Adria je prošlo 12 takmičara, a publika će imati priliku da svojim glasovima vrati jednog učesnika koji je ispao u fazi takmičenja "Kuće sudija".

X Factor Adria: Bojana Račić se kao favorit publike vraća u takmičenje?! (Foto+Video)
7. januara takmičari će svoje umeće morati da izvedu uživo i tako se pokažu pred žirijem i svojim mentorima što će dodatno pojačati njihovu tremu. Neće ih posmatrati samo članovi žirija već i milioni gledalaca kraj malih ekrana. U ovu fazu takmičenja prošli su Tamara MIlanović, Ilma Karahmet i Aleksandra Brković iz Kikijeve grupe, zatim Haris Ćato, Aleksa Perović i Lukijan Ivanović iz Eminine. U sledećoj epizodi svoje finaliste izabrali su Željko Joksimović i Kristina Kovač, a iz njihovih grupa u finale su se plasirali Mladen Lukić, Maja Novaković, Daniel Kajmakoski i Kristinini bendovi "Doktori", "4U" i duet Fifi i Marinela Đogani, nazvani "H2O".

Upravo će u ovom emitovanju uživo biti odlučeno i ko se vraća u takmičenje, a od četiri kandidata (po jedan iz svake grupe) koje publika bude izglasala, samo će jedan dobiti priliku da nastavi svoj put u ovom šou programu.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/ X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>