Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Finale u subotu! Pobednika bira publika SMS glasovima!

Veliko finale šoua "Tvoje lice zvuči poznato" na programu je u subotu, 28. decembra na Prvoj televiziji, kada će se petoro najboljih imitatora takmičiti za glavnu nagradu od 25.000 evra.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Finale u subotu! Pobednika bira publika SMS glasovima!



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Evo koga će najbolja petorka imitirati u finalu!
Najgledaniji muzički šou humanitarnog karaktera okupiće još jednom ispred malih ekrana milionski auditorijum, ali i bivše i sadašnje učesnike spektakla sa kojim se naša publika susrela prvi put i to na TV Prva.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Bivši takmičari ponovo u akciji - Sneki kao Alabina, Tamara kao Kajli Minog!
U velikom finalu šoua "Tvoje lice zvuči poznato" za glavnu nagradu od 25.000 evra koju će pobednik potom svojevoljno dodeliti u humanitarne svrhe takmičiće se Sara Jovanović kao Leona Luis, Knez kao Leni Kravic, Aleksa Jelić kao Madona, Boris Milivojević u tematskoj izvedbi iz "Ko to tamo peva" i Ana Kokić koja će se po drugi put naći u koži Pink, koja je ujedno bila i njena pobednička imitacija u drugoj epizodi.

U revijalnom delu još će nas jednom zabaviti i takmičari koji nisu stigli do samog finala, ali koji su isto tako osvojili gledaoce kraj malih ekrana pokazavši se kao odlični imitatori. U poslednjoj epizodi šoua publika će imati presudnu ulogu, obzirom da će izabrati pobednika SMS glasovima. Veliko finale na programu je u subotu od 21.05 sati, a sve detalje iz studija prenosićemo vam na našem portalu.

Autor: B.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>