Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Bivši takmičari ponovo u akciji - Sneki kao Alabina, Tamara kao Kajli Minog!

Pred nama je poslednja epizoda šoua "Tvoje lice zvuči poznato", ali pored samih finalista, imaćemo priliku da opet vidimo, na opštu radost svih, i onu petorku koja se nije plasirala u finale.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Bivši takmičari ponovo u akciji - Sneki kao Alabina, Tamara kao Kajli Minog!



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Evo koga će najbolja petorka imitirati u finalu!
Tamara Dragičević, Goca Tržan, Super Sneki, Željko Šašić i Skaj Vikler nisu uspeli da se plasiraju u finale šoua Tvoje lice zvuči poznato. Mnogi su sa žaljenjem prihvatili činjenicu da sjajne takmičare neće više gledati u njhovim brilijantnim imitacijama. Ipak, imamo dobru vest: bivši takmičari još jednom će na sceni pokazati svu svoju umešnost transformacije, i to u revijalnom delu super finala.

Tako, Super Sneki još jednom će pokazati svu svoju zavodljivost, i to egzotičnim plesom izraelske pevačice Alabine. Za njom neće zaostajati ni Tamara Dragičević, koja će nam dočarati Kajli Minog, i to kroz hit "Can’t get you out of my head".

Skaj Vikler i Goca Tržan su se opredelili za filmsku muziku, te će reper izvesti numeru iz filma "Mi nismo anđeli", a pevačica će otpevati pesmu Androvera iz filma "Cigani lete u nebo".

Naposletku, Željko Šašić, za kojeg je javnost uverena da se nepravedno našao van finala, izvešće pesmu "Posle devet godina" grupe Alisa.

O pobedniku šoua, čemu streme finalisti Aleksa Jelić, Ana Kokić, Boris Milivojević, Nenad Knežević Knez i Sara Jovanović, odlučiće publika SMS glasovima.

Autor: T.I.
Foto: Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>