Region

Svet

PREMIJERA: Pogledajte novi spot Bobana Rajovića za pesmu Interventna! (Video)

Spot popularnog pevača Bobana Rajovića, za pesmu "Interventna", koji je svojom najavom prilično uzburkao javnost, konačno je predstavljen, te njegovi fanovi mogu da razreše dilemu da li je pevač zaista uhapšen.

PREMIJERA: Pogledajte novi spot Bobana Rajovića za pesmu Interventna! (Video)



Boban Rajović uhapšen! Pokupila ga interventna jedinica! (Video)
Prethodnih dana, javnost je bila vrlo zabrinuta za Bobana Rajovića, jer su naslovi da je pevač "uhapšen" preplavili elektronske i štampane medije. Ipak, svima je laknulo kada su shvatili da je u pitanju bila samo reklamna kampanja, odnosno najava njegovog novog spota za pesmu "Interventna".

Međutim, nisu svi odmah shvatili da je reč o reklamnom triku, te su pojedini brže-bolje pohrlili da svom omiljenom pevaču pruže podršku, pa i kroz osnivanje FB grupa.

Boban Rajović poklanja publici novu pesmu i spot pred praznike! Zgodna meleskinja u glavnoj ulozi Interventne! (Foto)
Dilema u vezi sa "hapšenjem" Bobana Rajovića sada je konačno i razrešena, jer su njegovi fanovi u prilici da konačno vide novi spot za pesmu "Interventna". Osmišljen poput pravog akcionog filma spakovanog u tri i po minuta, spot prikazuje Rajovića u stilu akcionih heroja. On poput nindže uskače među otmičare atraktivne devojke, savladava ih, oslobađa devojku, ali na kraju ipak biva priveden od interventne jedinice.

Tekst i muziku za numeru pisao je Miloš Roganović, aranžman potpisuju Miloš Roganović i Dušan Alagić, a  za ekranizaciju su bili zaduženi Ivan Code i iCode team. Uživajte u novom spotu Bobana Rajovića:



Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>