Region

Svet

Boban Rajović uhapšen! Pokupila ga interventna jedinica! (Video)

Popularni pevač Boban Rajović uhapšen je u jutarnjim satima, u 04:15 časova, i to od stane interventne policijske jedinice.

Boban Rajović uhapšen! Pokupila ga interventna jedinica! (Video)



Naravno, sigurni smo da će mnogima laknuti kada čuju da se popularni pevač ipak nije zaista sukobio sa zakonom, već je reč o najavi za njegov novi singl "Interventna"!

Boban Rajović poklanja publici novu pesmu i spot pred praznike! Zgodna meleskinja u glavnoj ulozi Interventne! (Foto)
Iako je Boban Rajović nedavno objavio svoj novi album, on je rešio da, u duhu božićnih i novogodišnjih praznika, svojim obožavaocima pokloni još jedan singl, za koji je urađen i spot. U ekranizaciji pesme "Interventna", glavna ženska uloga dodeljena je izazovnoj meleskinji, a snimanje spota obeležile su i neke neprijatne situacije, kao što je otmica glavne junakinje, što je malo usporilo, ali ne i zaustavilo snimanje spota. Da podsetimo, navodno je junakinja spota u jednom momentu i nestala sa snimanja, jer ljubomorni dečko nije želeo da ona učestvuje u Rajovićevom spotu, te je došao i odvukao je sa seta.

Inače, upućeni tvrde da spot obiluje mnogobrojnim opasnim i vratolomnim scenama za koje je čak bio i kaskader unajmljen, ali je Rajović ipak želeo da pokaže svu svoju smelost i hrabrost, te sve scene snimio sam, bez pomoći sa strane.

A da li je bilo i hapšenja, i ko je na kraju uhapšen to ćemo saznati za par dana, kada je planirana premijera spota i pesme. Sudeći po onome što smo uspeli da saznamo, biće ovo najuzbudljiviji, a samim tim i jedan od boljih Rajovićevih spotova.



Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>