Region

Svet

Boban Rajović poklanja publici novu pesmu i spot pred praznike! Zgodna meleskinja u glavnoj ulozi Interventne! (Foto)

Boban Rajović radi punom parom. Pored brojnih nastupa širom Evrope, ne zapostavlja ni rad na novim pesmama te je tako odlučio svoje fanove obradovati novom pesmom i spotom koji će, prema tvrdnjama upućenih, biti jedan od boljih, ako ne i najbolji u njegovoj dosadašnjoj karijeri.

Boban Rajović poklanja publici novu pesmu i spot pred praznike! Zgodna meleskinja u glavnoj ulozi Interventne! (Foto)



Boban Rajović oduševljen goblenom sa svojim likom: Ponosan sam na svoje kreativne fanove (Foto)
Pesma nosi naziv "Interventna", a jedna od atrakcija u spotu je zgodna meleskinja kojoj je pripala glavna, a kako nam je rekao dobro obavešteni izvor koji je prisustvovao snimanju spota, ona je u jednom momentu nestala sa snimanja. Naime, njen dečko nije bio za to da ona glumi u Rajovićevom video-ostvarenju, pa ju je bukvalno oteo dok je snimala scene.

"I pored dobrog honorara koji je dobila, ona nije mogla da ostane do kraja snimanja jer je njen dečko došao po nju i uvukao je u auto. Boban je refleksno potrčao za njima, ali nije uspeo da mladića odvrati od namere da devojku odvede sa snimanja. Ipak, meleskinja je snimila nekoliko scena, tako da će Bobanova publika imati prilike da je vidi", tvrdi naš sagovornik koji se zatekao na licu mesta.



Premijera spota očekuje se u trećoj dekadi meseca decembra i predstavlja simboličan poklon publici pred nadolazeće praznike.

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>