Region

Svet

Simonida Ačević: Jelena Jovanović i Edin Škorić su čak i seks simulirali zbog marketinga!

Sada već bivša farmerka, Simonida Ačević, boravak u rijalitiju opisala je nazivom svog Jutjub hita - "Hopa-cupa", a za Jelenu Jovanović i Edina Škorića kazala da su foliranti, koji sve što rade, rade zbog šoua.

Simonida Ačević: Jelena Jovanović i Edin Škorić su čak i seks simulirali zbog marketinga!



Simonida Ačević tvrdi da se na imanju u Lisoviću sa svima lepo slagala, osim sa Jelenom Jovanović, Edinom Škorićem i Lepim Mićom.

Izbačen sa Farme 5: Simonida Ačević dobila najmanje glasova u vanrednom izbacivanju!
"Kada sam ušla na Farmu, svi su bili ubeđeni da sam površna. Međutim, vrlo brzo su se uverili da moje vijuge rade trista na sat. Sa svima sam se trudila da budem u korektnim odnosima, osim sa Jelenom Jovanović, Edinom Škorićem i Lepim Mićom, jer sam ih provalila", kaže Simonida, i ističe da između Jelene i Edina nema nikakvih emocija.

Farma 5: Muž Simonide Ačević - Moja žena je najinteligentnija na imanju!
"Između Jelene i Edina ne postoji ništa, to je sve zbog šoua. Njihova veza je neuverljiva, jednostavno ne postoji! Kada su jednom prilikom simulirali vođenje ljubavi, to su uradili isključivo zbog marketinga kako bi dobili intervjue i kako bi skrenuli pažnju sa Jape, koji im je bio trn u oku. Svi na farmi su samo pričali o njima, a oni su se kao pravdali i ispali su žrtve. Inače, moram da istaknem da je Jelena neuverljiva u svom odnosu prema Edinu, ima bizarno ponašanje i po meni je ona laka ženska. Nekoliko puta mi je došlo da joj saspem sve u lice jer sam Jelenu provalila, ali nisam ništa znala o njoj i nisam imala dokaze za ono što sam ja osećala. Sada kada sam izašla vidim naslove "Jelena je ovakva, onakva", tek sada mi je jasno koliko mi je jaka intuicija bila kada je ona u pitanju", ispričala je Ačebićeva.

Ona je takođe rekla da ju je bolelo kada ju je Lepi Mića vređao. "On je toliko nepristojan, a ono ekstremno vređanje sa njegove strane želim da zaboravim. Ipak sam se ja dobro nosila sa njegovim uvredama. Međutim, ja sam ceo šou shvatila upravo tako, kao igru, nisam po prirodi kalkulator, pa sam se tako i ponašala, naročito prema Danimiru Vajsu", kazala je.

Simonida je rekla da je Vajsa izluđivala svojim ponašanjem i komentarima, jer joj je bio simpatičan. "Njega je to dovodilo do ludila, a posle kada me je skapirao počeo je da spušta loptu i da prihvata igru. Ja sam njemu bila potrebna, koliko i on meni, pa smo se zajedno udružili i zezali. Moram da naglasim da mi je izuzetno bilo drago što sam bila na Farmi, jer je to za mene nezaboravno iskustvo. Sve ružno ću ostaviti iza sebe, a sve što je lepo sačuvaću u sebi. Život je jedan i treba ga iskoristiti na najbolji način", zaključila je Simonida Ačević.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>