Region

Svet

Izbačen sa Farme 5: Simonida Ačević dobila najmanje glasova u vanrednom izbacivanju!

Posle 108 dana provedenih na imanju u Lisoviću, došlo je vreme i da Simonida Ačević bude izbačena sa Farme i vrati se u civilizaciju.

Izbačen sa Farme 5: Simonida Ačević dobila najmanje glasova u vanrednom izbacivanju!



Poslednji mesec na Farmi Zadruga je definitivno odlučila da učini nezaboravnim, kako za farmere tako i za gledaoce. Posle "Paklene nedelje" koja je svakako bila paklena farmerima, priredila im je i neizbežna vanredna izbacivanja za koja nisu znali.

Tako je i večeras došao red na još jednog farmera da napusti najpoznatije imanje u Lisoviću i rijaliti šou Farma 5, a publika je imala nekoliko sati da odluči i tome ko će to biti. Od trenutka kada je farmerima objavljeno da će neko od njih biti izbačen, sem Sare Trajanović koja je gazdarica i Vesne Rivas koja je putnik namernika, većina učesnika je bila u panici.

Ognjen se kao i uvek potrudio da podigne tenziju u trpezariji, pa je prvo zamolio nekoliko farmera da ustanu, Vajsa, Simonidu i Marka. Onda je svako od njih rekao poneki komentar, da bi prvo seo Marko Vukotić. Simonida i Vajs koji su od početka u internom duelu, ovog puta našli su se oči u oči za trpezarijskim stolom čekajući da Ognjen saopšti ko od njih dvoje ispada sa Farme.

Vreme glasanja gledaoci su mogli da prekrate gledajući novu seriju "Sila" na televiziji "Pink", koja je premijerno bila prikazana i samim farmerima, a kada se ova serija završila, ostalo je još pet minuta da se odluči ko će večeras napustiti imanje. Publika je najmanje svojih glasova uputila Simonidi Ačević, poznatoj i kao Simonida Hopa Cupa i ona je večeras napustila Farmu.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>