Region

Svet

X Factor Adria: Luisova ćerka Maja Novaković - Presrećna sam što mi je Željko mentor! (Video)

Ćerka legendarnog pevača Ljubiše Stojanovića Luisa, Maja Novaković, uspela je da se, za sada, izbori sa oštrom konkurencijom u šouu "X Factor Adria", i plasira se za fazu - "kuće sudija".

X Factor Adria: Luisova ćerka Maja Novaković - Presrećna sam što mi je Željko mentor! (Video)



X Factor Adria: Takmičari podeljeni u grupe, samo najbolji ostali da se bore u Boot Campu! (Foto+Video)
U napetoj "boot camp" fazi muzičkog takmičenja "X Factor Adria", za svoje mesto uspela je da se izbori i Maja Novaković, ćerka legende domaće muzike Ljubiše Stojanovića Luisa. Maju je njen raskošni glas plasirao u sledeću fazu šoua, "kuće sudija", a dodeljen joj je i mentor - Željko Joksimović.

Svoje zadovoljstvom izborom mentora Maja je izrazila i na društvenim mrežama. "Presrećna sto sam prošla u sledeći krug i prezadovoljna što mi je Željko mentor! Hvala vam ljudi na tolikoj podršci", napisala je Maja, koja je još u audicionom delu pobrala sve simpatije žirija.



Da podsetimo, Maja se prvi put žiriju, a i publici predstavila sa "Tužnom pesmom", i već tada ostavila snažan utisak Nevernih beba. Emina Jahović je odmah konstatovala da Maja ima taj "x faktor" koji se traži, dok je Željko Joksimović kazao da se naježio slušajući talentovanu Luisovu ćerku. Maji svakako talenta ne manjka, a koliko će imati sbage da se bori sa jakom konkurencijom, videćemo u narednim epizodama šoua "X Factor Adria".

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>