Region

Svet

Severina u strahu od debakla: Otkazala sve koncerte u Beogradu?!

Severina Vučković, suočena sa smanjenim interesovanjem za njenim pesmama kod beogradske publike, navodno je otkazala najavljivane koncerte u Sava centru, inače planirane za drugu polovinu decembra.

Severina u strahu od debakla: Otkazala sve koncerte u Beogradu?!



Severina u panici, plaši se debakla u Beogradu
Hrvatska pevačica Severina plaši se da je u Srbiji formirana negativna slika o njoj, nakon medijskih napisa o njenom sukobu sa srpskim kraljem bakra Milanom Popovićem i borbi za starateljstno nad zajedničkim sinom. Stoga, otkazuje i najavljivane beogradske koncerte, jer je u panici da će doživeti debakl.

Naime, Severina je u početku planirala da održi pet nastupa u poznatoj srpskoj dvorani, a zatim je taj broj umanjen na tri. Ipak, zbog aktuelnih dešavanja u sudskom sporu s Milanom Popovićem u vezi sa starateljstvom nad detetom, ona je odustala od izlaska pred beogradsku publiku.

Severina se skinula! Pozirala gola za naslovnicu časopisa! (Foto)
"Uplašila se debakla. Uverena je da je u Srbiji sad stvorena negativna slika o njoj i da na koncerte ne bi došlo ni približno ljudi koliko je priželjkivala. A i plaši se da bi se među prisutnima u Sava centru našla nekolicina koja bi joj zviždala", otkrio je izvor za "Kurir".

"Da su koncerti bili u planu, moglo se naslutiti već krajem septembra, kad je Tomislav Petrović, njen menadžer, saopštio srpskim medijima da se pregovori uveliko vode. Koncert je najavila i Severina prilikom gostovanja u šouu "Tvoje lice zvuči poznato", ali sve će ostati samo na tim najavama", zaključio je izvor.

Menadžer Severine Vučković nije bio dostupan za informacije. Inače, Seve nedavno nimalo sjajno nije prošla ni u novosadskom Spensu, a ni u Bačkom Petrovcu.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Severina

Povezane vesti:


>