Region

Svet

Goga Sekulić: Želim vam da svojoj deci, muževima i roditeljima kupujete lekove za kancer!

Nema kraja cirkusu oko stana u Sarajevskoj ulici oko kojeg se Goga Sekulić sudi sa svojom bivšom svekrvom Zoricom Terzin, a u kojem je živela sa pokojnim suprugom Igorom Ramovićem.

Goga Sekulić: Želim vam da svojoj deci, muževima i roditeljima kupujete lekove za kancer!



Goga Sekulić ušla u prazan stan: Svekrva iznela sve stvari! (Foto)
Sudski izvršilac uveo je pevačicu u petak oko 13 sati u stan iz kojeg je nasilno izbačena pre dva i po meseca. Pola sata kasnije na vratima stana promenjena je brava i pevačici su vraćeni ključevi. S druge strane, na opšte iznenađenje, Gogu u stanu nije sačekala bivša svekrva nego nepoznat muškarac. Kako saznaje Pulsonline, majka pevačicinog pokojnog muža je u vreme primopredaje ključa bila u bolnici.

Osim sudskog izvršioca, Gogu Sekulić je u sporan stan u Sarajevskoj ulici dopratilo još tri policajca, dva bravara, otac, advokat Branimir Gugl, dve devojke i još jedan muškarac. Pošto su ušli u stan vrata su se zatvorila. Nekoliko minuta kasnije novinari su isterani iz hodnika.

"Nećete verovati, stan je potpuno prazan. Nema ničega. Sve je iznela – doviknula je pevačica sa terase stana nekoliko minuta kasnije", piše Pulsonline.

Nedugo posle toga promenjena je brava na vratima stana, Gogi je vraćen ključ i svita je počela da se razilazi. Iako je pevačica rekla da će se u stan bivše svekrve vratiti samo da uzme stvari koje su u njemu ostale, nije iznela ništa. Njen advokat Branimir Gugl rekao je, međutim, da se pevačica vratila sa namerom da u tom stanu ostane da živi. Pevačica na tu temu nije bila raspoložena da razgovara.

"Želim vam da svojoj deci, muževima, roditeljima, braći i sestrama kupujete lekove za kancer zbog svega što ste pisali o meni", odbrusila je kratko kad je izašla iz zgrade.

Autor: M.P.
Izvor: Puls
Foto: 24sata/Z. Ilić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>