Region

Svet

Goga Sekulić ušla u prazan stan: Svekrva iznela sve stvari! (Foto)

Pevačica Goga Sekulić u petak u 13 časova u pratnji policije i sudskih izvršitelja vratila se u stan bivše svekrve Zorice Terzin, iz koga je nasilno iseljena pre dva i po meseca. U stanu nije zatekla svoj nameštaj, kao ni umetničke slike koje je navodno posedovala.

Goga Sekulić ušla u prazan stan: Svekrva iznela sve stvari! (Foto)



Goga Sekulić: Nikada neću preboleti Igora, patiću celog života!
Gordana Sekulić povratila je stanarsko pravo, koje joj je nasilno oduzela bivša svekrva Zorica Terzin, kada je u njenom odsustvu 23. avgusta zamenila bravu na ulaznim vratima. U sudskom procesu okončanom prošlog meseca donešena je mera da pevačica ima pravo da koristi stan u kojem je živela sa pokojnim suprugom Igorom Ramovićem od novembra prošle godine, do njegove smrti.

Kako Terzinova nije pristala da je pusti da se vrati u njen stan u Sarajevskoj, Goga Sekulić je danas u pratnji familije, sudskih izvršitelja, svojih advokata i policije došla u Sarejevsku ulicu gde joj je vrata od stana otvorio muškarac blizak Terzinovoj.



"Zorica je pobegla i ostavila ključ. A iznela je sve stvari, u stanu nema apsolutno ništa. Sada ću krivično da je gonim i idem pravo u policiju da prijavim šta mi je sve ukrala", rekla je Goga po izlasku iz stana u kome se zadržala petnaestak minuta.

Za to vreme promenjena je brava na stanu, posle čega je pevačica sa svojom svitom napustila zgradu, dok je u stanu ostao predstavnik porodice Sekulićkinog bivšeg supruga, koji nije želeo da komentariše slučaj.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>