Region

Svet

Aleksandra Džidža Stojković o farmerima: Jelena Jovanović čudakinja, a Edin najveći igrač! (Foto)

Aleksandra Džidža Stojković je, nakon izlaska sa Farme, gostovala u emisiji "Narod pita", te otvoreno kazala svoje mišljenje o ostalim farmerima, kao i o tome ko joj je favorit za pobednika.

Aleksandra Džidža Stojković o farmerima: Jelena Jovanović čudakinja, a Edin najveći igrač! (Foto)



Bivša farmerka Džidža Stojković je u emisiji kod Saše Popovića kazala da je srećna što je izašla sa Farme, jer joj je dosta rijalitija, a da je u tome iskrena, videlo se i po njenom izgledu, jer je pevačica naprosto blistala! Može se reći da ju je već samo jedan dan van rijalitija preporodio, a prvo što je pevačica uradila po izlasku, jeste poseta frizeru, te je Džidža sinoć promovisala i novu frizuru.



Ono što je sve najviše zanimalo jeste njen odnos sa Mikijem Đuričićem. Džidža je još jednom potvrdila da između njih dvoje postoje samo drugarske emocije, bar što se nje tiče. Takođe je rekla da se sa Mikijem još uvek nije videla, ali da se svakako čula sa njim i da će se videti tokom narednih dana.

Kada je reč o drugim farmerima, Džidža je svoje mišljenje iskreno iznela, te kazala da je Edin Škorić najveći igrač među njima, kao i to da je njegova devojka Jelena Jovanović uvek bila čudna i da je previše zatvorena za komunikaciju.

Za Zoricu Marković Džidža je kazala da je prava enigma, a da joj je od svih farmera za pobedu favorit Slobodan Đurković, jer je vredan i duhovit.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>