Region

Svet

Severina preuzela stajling Nataše Bekvalac: Koja bolje izgleda, Hurem ili Nataša?

Severini Vučković je ideja za pesmu "Hurem" došla iz popularne serije "Sulejman Veličanstveni", a ideja za stajling za spot za ovu numeru, možda ni od kog drugog do od srpske koleginice Nataše Bekvalac.

Severina preuzela stajling Nataše Bekvalac: Koja bolje izgleda, Hurem ili Nataša?



Nataša Bekvalac i Daria Stanojević u istoj haljini: Kojoj bolje stoji? (Foto)
U ekranizaciji numere "Hurem", Severina se pojavlje u zlatnom ogrtaču sa resama, koji je isti kao onaj koji je na dočeku Srpske nove 2012. godine nosila Nataša Bekvalac u jednom beogradskom klubu. Iako u pojedinim delovima spota Severina preko zlatnog ogratača sa resama ima i lance, u drugim se jasno može videti da je ovaj komad garderobe istovetan kao onaj u kojem se Bekvalčeva pojavila na svom nastupu pre gotovo dve godine.

PREMIJERA: Severina - Hurem! Nova pesma i spot! (Video)
Dok je Splićanka javno priznala da je pesma "Hurem“ nastala kao posledica upečatljivog lika glavne junakinje serije "Sulejman Veličanstveni", a odakle joj inspiracija za stajling nije otkrila u izjavama koje je davala za vreme snimanja.

“Visila sam na sajli jedno sat i po i posle toga sam morala da se odmorim jedno dva sata jer mi se poremetio centar za ravnotežu”, ispričala je Vučkovićeva.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Facebook, Miloš Nadaždin

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>