Region

Svet

PREMIJERA: Severina - Hurem! Nova pesma i spot! (Video)

Severina je danas tačno u podne na svojoj Fejsbuk stranici objavila novi spot za pesmu "Hurem". Tekst i melodiju za pesmu napisao je Andrej Babić, a za aranžman je zaslužan Ivo Popeskić.

PREMIJERA: Severina - Hurem! Nova pesma i spot! (Video)



"Hurem" je premijerno objavljena u ponedeljak, kada je Severina premašila pola miliona fanova na Fejsbuku na kom se oglasila i povodom predstavljanja nove pesme:

Severina u Subotici održala koncert za pamćenje! (Foto)
"Pesmu sam otpevala jer moja mama obožava Sulejmana Veličanstvenog i naravno jer je dobra melodija i tekst. Takođe sam htela da pesmom zahvalim svojim fanovima, kojih na Fejsbuku ima pola miliona. Srećna sam što se zajedno veselimo i radujem se novim koncertima. Mislim da za nju imamo najlepši spot ovih prostora. Radio ga je moj dragoceni saradnik, najveći video umetnik ovih prostora - Dorijan Kolundžija koji je radio i video produkciju aktuelne turneje Dobrodošao u klub. Uživajte u novoj pesmi i spotu!".

Pesmom i novopečenom saradnjom zadovoljan je i Andrej, koji je putem svog Fejsbuk profila izjavio: "Već pri snimanju demo snimka, rekao sam - ova pesma ima neku jaku žensku energiju u sebi i samo je Severina može doneti na način da joj verujem svaku reč. Trebalo je skupiti malo hrabrosti i poslati joj. Ostalo je istorija".



Autor: M.P.
Foto: Miloš Nadaždin

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

severina

Povezane vesti:


>