Region

Svet

Pevačica grupe Boney M: Jugoslaviju pamtim po provodu i hrani

Sećam se kada sam davno bila u Jugoslaviji. Ljudi su bili odlični, imali smo verne fanove ovde, kaže za Blic Mejzi Vilijams, pevačica sastava "Boney M" koji je nastupao na Bir festu.

Pevačica grupe Boney M: Jugoslaviju pamtim po provodu i hrani



"Probala sam srpsku hranu više puta, a moram da priznam da sam i u Britaniji nekoliko puta degustirala srpska jela. Sećam se, poslednji put kad sam bila ovde 2007. godine, išla sam u tipično srpsko selo i jeli smo u restoranu domaće specijalitete i veselili se celu noć uz romsku muziku. Tu scenu ću pamtiti do kraja života. Ovog puta planiram i da probam neko srpsko pivo", kaže Mejzi Vilijams, jedna od najupečatljivijih pevačica sastava "Boney M".

Ona danas ima 62 godine, a na sceni je još od 1972. S obzirom na to da i dalje fenomenalno izgleda, ne čudi što je prvo započela manekensku karijeru, koju je napustila zbog muzike.

"Bio je to lep period, ali jednostavno u modelingu nema prave budućnosti, bar je sedamdesetih godina nije bilo. Sada je verovatno mnogo bolja situacija jer je više novca u igri, modeli su bolje plaćeni... Tada sam želela da ostanem u svetu šou-biznisa i uspela sam to da ostvarim sa grupom "Boney M", priznaje Mejzi i otkriva u čemu je tajna planetarnog uspeha ove grupe.
 
Kaže da je melodija toliko vesela i pevljiva da čak i bebe reaguju na nju.
 
"Koliko god pesme bile jednostavne, u isto vreme su jake. Takođe, mislim da i imidž ima uticaja na uspeh jednog benda. Sve to u kombinaciji, garantuje uspeh", zaključuje šarmantna pevačica.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Blic/N.Marković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>