Region

Svet

Severina podnosi tužbu zbog objavljene prepiske sa Milanovim advokatom!

Nepoznati počinitelj protivzakonito je došao do Severininih mejlova i prosledio ih medijima, a pevačica namerava da ga tuži.

Severina podnosi tužbu zbog objavljene prepiske sa Milanovim advokatom!



Postoje dokazi da je advokatica Milana Popovića prosleđivala informacije Severini!
Zagrebačka advokatica Jadranka Sloković najavila je da će što pre na sudu podneti kaznenu prijavu protiv hakera koji je "provalio" u Severininu elektronsku poštu jer je to napad na njenu privatnost. Privatna pisma koja je pevačica razmenjivala sa advokaticom Sanjom Turlakov, koja je od 2012 do februara 2013. godine zastupala njenog bivšeg verenika Milana Popovića, lopov je poslao novinarima. I Turlakova se čudi odakle nekome tuđa pošta, a nije joj jasno ni kako su srpski mediji mogli da objave nešto što je pravno nedostupno.

"Potpuno se slažem sa kaznenom prijavom koju će podneti Sseverinina advokatica. I sama sam razmišljala o tome. Te mejlove ne bi smeo da ima niko sem pevačice i mene. Sve ću dokazati pred advokatskom komorom i sudom", rekla je Turlakova.

U objavljenim mejlovima jasno se vidi kako Turlakova savetuje Severinu da popiše Milanovu imovinu i kako da se ponaša u slučaju traženja alimentacije. Rekla joj je kako je možda nepovoljno da centar za socijalni rad utvrđuje visinu alimentacije jer tamošnje zaposlene imaju manje plate nego što bi bila visina alimentacije pa bi mogle da budu ljubomorne. Takođe, pitala je Severinu želi li da joj iz katastra nekretnina izvadi podatke o Milanovim nekretninama u Beogradu i Njegoševoj ulici ili je zanimaju samo nekretnine koje je Popović kupio dok su bili u vezi.

Severina je njoj pak u mailu napisala da sve podatke pošalje neimenovanoj osobi.

Autor: M.P.
Izvor: 24sata.hr
Foto: Goran Novotny/PIXSELL

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>