Region

Svet

Miloš Bojanić: nesporazum na "Face-u"

Miloš Bojanić poslednji pobednik farme, prozvan je na "Facebook-u". Jedni ga vole, drugi ga mrze, mišljenja su vrlo podeljena, ali niko nije ravnodušan kada je ovo tv lice u pitanju.

Miloš Bojanić: nesporazum na



Kao što svi znamo ovom farmeru ukućani su često kačili epitet pedofil, pa su oni koji ga ne vole jedva dočekali potvrdu svojih sumnji kada su juče na Miloševom "fejs" profilu ugledali da je u vezi sa izvesnom Aleksandrom Živković, koja je još mlađa od njegove sadašnje supruge Branke. Međutim, nejasno je da se Miloš tako javno oglašava o svom tajnom ljubavnom životu ako znamo da je u srećnom braku sa Brankom, koja je poprilično ljubomorna.

"Ma ja nemam pojma da baratam internetom, pa tako ni na "Facebook" ne idem, za mene sve to obavlja Branka. Verovatno je mislila da me je ta devojka pozvala da budemo prijatelji, pa je kliknula i umesto da postanemo prijatelji, ispalo je da smo u vezi", rekao je Miloš i uz to objasnio da se ne bi dobro proveo da je zaista tako i da nije u pitanju zabuna.

" Branka mi je pripretila da ako bi ikada došlo do takve situacije, probušila bi mi brodić, otrovala ribe u ribnjaku i posula sonu kiselinu po mom cveću, tako da se ne igram sa takvim stvarima",  završio je Miloš u svom stilu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>