Region

Svet

Goga Sekulić u potpunoj izolaciji

Pevačica Goga Sekulić se potpuno zatvorila u sebe i ne komunicira ni sa kim osim sa članovima svoje porodice i porodice pokojnog supruga.

Goga Sekulić u potpunoj izolaciji



Goga Sekulić u crnini: Došla sam da sahranim svog Igora! (Foto)
Goga Sekulić, koja se prekjuče vratila u Beograd iz Nemačke, posle smrti svog supruga Igora Ramovića (41) zamolila je sve novinare i prijatelje da ispoštuju njenu jedinu želju - da je puste da u miru isprati na večni počinak svog životnog partnera.

Goga komunicira samo sa svojom i Igorovom porodicom, a čak i sa najbližim prijateljima i kumovima razmeni tek pokoji SMS. Pravo sa aerodroma, prekjuče oko 17.30 sati, odmah je otišla u stan u centru Beograda, u kojem je živela sa Igorom, gde je provela noć.

Juče rano ujutru, oko 7 sati, iz stana je izašla i u njega se nije vratila. Kako smo mogli čuti od bliskih prijatelja, ceo dan je obavljala sve potrebne detalje oko sahrane, pogrebne opreme i dokumentacije.

Ispred zgrade, po podne, na kratko se pojavio Gogin prijatelj. "Goga ne želi da daje nikakve izjave za medije. Njena jedina želja je da u miru sahrani muža", preneo je pripadnicima sedme sile Gogin prijatelj.

"Pokušavao sam da dobijem Gogu ceo dan, ali smo samo razmenili SMS. Teško joj je, mnogo joj je teško",rekao je Gogin i Igorov venčani kum Nebojša Bojović.

Sahrana Igora Ramovića u petak na Orlovači
Igor Ramović biće sahranjen sutra na beogradskom groblju "Orlovača“ u 13 časova. 

Autor: I.M.
Izvor: Blic
Foto: Srđan Stefanović, Naše Novine

Viber

Izvor: Svet Plus


>