Region

Svet

Goga Sekulić u crnini: Došla sam da sahranim svog Igora! (Foto)

Pevačica Goga Sekulić je u utorak u 17 sati doputovala iz Nemačke, kako bi u petak u 13 časova na Orlovači sahranila pokojnog muža Igora Ramovića

Goga Sekulić u crnini: Došla sam da sahranim svog Igora! (Foto)



Goga Sekulić doputovala iz Nemačke, telo Igora Ramovića dopremljeno u Beograd
Pevačica Goga Sekulić, čiji je suprug Igor Ramović preminuo u nedelju od raka pankreasa, doputovala je u utorak u 17 časova sa svekrvom iz Nemačke odakle je dopremljeno i Igorovo telo, kako bi bio sahranjen u Srbiji. Pevačica je u crnini bila vrlo potresena i uplakana, a novinarima nije želela da daje izjave.

"Molim vas da me razumete i ništa ne pitate", rekla je kratko Goga.

"Ne mogu da pričam, teško mi je. Došla sam da sahranim svog Igora, a ne znam kako ću jer ne mogu da se pomirim s tim da ga više nema", izjavila je Goga Sekulić za "Alo".



Sahrana Igora Ramovića u petak na Orlovači
Sekulićevu i Igorovu majku sačekao je pevačicin prijatelj koji ih je odvezao u stan na Zvezdari. Kako navodi list "Naše Novine", pretpostavlja se da je Igor preminuo od prevelike upotrebe steroida, budući da je poslednje tri godine intenzivno koristio hormonske preparate za povećanje mišićne mase, koji nose veliki rizik za oštećenje organa. Kako mediji navode, Igor će najverovatnije biti sahranjen u petak na Orlovači u 13 časova, što je potvrdio i Igorov otac Zoran Ramović.

Podsetimo, Igor Ramović je preminuo u nedelju u nemačkoj bolnici od raka pankreasa. Goga i Igor, koji je bio kum Marka Miškovića, venčali su se pre dva meseca i samo nedelju dana nakon svadbe su saznali za opaku bolest. 



Autor: I.M.
Izvor: Telegraf, Naše Novine
Foto: Srđan Stevanović, Naše Novine

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>