Region

Svet

Jovana Nikolić: Nikad se nisam muvala sa Sha! (Foto+Video)

Jovana Nikolić je izgleda zaboravila kako se mazila i ljubila sa reperom pre nego što što je započela vezu sa Danijelom.

Jovana Nikolić: Nikad se nisam muvala sa Sha! (Foto+Video)



Nakon što je izašla iz rijalitija, Jovana je pomenula svoje i Danijelove planove. "Čim izađe, idemo u Niš da on traži moju ruku mojim roditeljima, a zatim u Podgoricu".

O svom odnosu sa reperom Sha nije želela mnogo da priča i rekla je da to među njima nije bio čak ni flert. Izgleda da je zaboravila kako se ponašala na početku Farme. Ona i reper su se družili na samom početku i čak su se nekoliko puta poljubili, mazili u krevetu, spavali zajedno.



Jovana je na jednoj od žurki koje je zadruga organizovala, poprilično popila, pa je reperu rekla da joj se on dopada i da ona mora to da mu kaže iskreno, bez obzira šta će on odlučiti. Saopštila mu je da je privlači kao osoba, ali Sha nije bio zainteresovan.

Sha u jednom momentu nije mogao da se odbrani od Jovane, pa se požalio Seksi Sandri kako ga Jovana spopada, a on beži.Pogledajte kako se Jovana ponašala pre nego što je počela vezu sa Danijelom. Poljubac sa Sha kao i spavanje u istom krevetu.





Autor: I.M.
Izvor: Kurir
Foto: Printscreen TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>