Region

Svet

Jovana Nikolić: Staniju i Filipa neću zvati na svadbu, ti licemeri za mene ne postoje!

Lepa misica Jovana Nikolić nakon izlaska sa Farme kaže da zaista voli Danijela, jer je on ljubav njenog života, te da će svadba biti u oktobru, ali da Stanija i Filip nisu dobrodošli, budući da su licemerni i neiskreni prijatelji.

Jovana Nikolić: Staniju i Filipa neću zvati na svadbu, ti licemeri za mene ne postoje!



Jovana jedva čeka da Danijela ugosti u Nišu i predstavi mu specijalitete, a porodica je presrećna zbog njenog izbora.

"Desila mi se prava, istinska ljubav, o kojoj sam sanjala. Danijel je čovek mog života. Ljubav je pokazao na Farmi, a u ovom realnom životu, to će sigurno biti sve lepše, bolje i bez tenzije kao i osećaja da vas stalno neko posmatra. Mi smo našu ljubav testirali na imanju gde su uslovi nemogući i teški za održavanje veze. Sebe sam iskreno dala toj vezi, a od nje dobijam maksimum. Venčanje će biti kruna naše ljubavi i ono će se desiti u oktobru, naravno termin ćemo definisati zajedno sa našim porodicama. Svi farmeri biće pozvani, sem neiskrenih i licemernih ljudi, a to su Stanija i Filip", kaže misica i dodaje da je bilo teško održati vezu pod takvim uslovima na imanju.

"Na imanju sam bila napeta i mala sam ružne snove i košmare. Postala sam nervozna i apatična, bežala sam od svih, pa i od same sebe, da me ne vide u takvom stanju. Danijel je to primetio iako ja time nisam htela da ga opterećujem, pa je i kod njega stvaralo određenu dozu napetosti. To je trajalo nekoliko dana, dok mu nisam objasnila šta me muči i tu sam dobila njegovu podršku i maksimalno razumevanje."

Na pitanje da li je bilo čuvenog seksa pod jorganom o kojem priča javnost, Jovana je izbegla odgovor i temu skrenula na emocije, za koje tvrdi da su jake od početka veze. Nikolićeva tvrdi da Danijel ima mnogo šanse da pobedi, a o vezi Filipa i Stanije uopšte ne želi da razmišlja, budući da oni za nju ne postoje.

"Da bi čovek o nekome imao dobro ili loše mišljenje, mora da ima emocije pozitivne ili negativne. Ja za njih nemam nikakve emocije, tako da nemam nikakvo mišljenje. Oni za mene ne postoje", kaže mlada Jovana.

Autor: M.P.
Izvor: Telegraf
Foto: Ilustracija/Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>