Region

Svet

Jelena Karleuša: Pevaću gola na Ušću!

Jelena Karleuša ogovarala je na veoma provokativna i škakljiva pitanja koja su slali njeni fanovi i slušaoci, a pričala je bez dlake na jeziku.

Jelena Karleuša: Pevaću gola na Ušću!



Prvo pitanje na radiju se nametnulo samo od sebe, a sve zbog sve glasnijih govorkanja da je prinuđena da otkaže zakazani koncert iz više razloga.

"Ja u jednoj svojoj pesmi kažem "Palite miševi, stigla je godzila". Miševi uvek vole da cijuču, a onda dođe mačka i oni se razbeže. A većina tih "miševa" koji ne žele da ja održim taj koncert tražila je kartu za isti! Ja ću im sa zadovoljstvom pokazati gde je šalter "Eventima" da kupe", rekla je Karleuša koja je bila gost-voditelj na radio Pingvinu. Usledila su pitanja slušalaca.

Da li će Jelena pevati gola na Ušću?

"Da, hoću, dođite da vidite to čudo!"

Ne bojiš se kiše, zemljotresa i tornada. Čega se JK plaši kada je koncert u pitanju?


"JK se ne plaši više ničega! Čak se ni muža ne plašim, a pitanje je da li se on mene plaši?"

Da li bi mogla da živiš sa prosečnom platom u Srbiji?

"Ja mogu da živim i sa 100 evra i sa 100.000 evra. Ja sam snalažljiva i skromna osoba, nisam zahtevna, a i ne jedem puno! Sve što zaradim potrošima na decu i porodicu. Kada bih morala, mogla bih. Inače, ja sam million puta u životu bila švorc."

Da li bi se slikala za Plejboj bez cenzure?

"Slikala bih se ja i za dnevne novine bez cenzure. Ja volim da budem gola. Nisam malograđanka, ne stidim se ženskog tela. S druge strane otvoriš novine i vidiš skupštinu, a tamo sodoma i gomora. Jednom su me pitali da li bih se skinula i slikala gola i nikada se više nisu javili. Volim i želim da budem gola."

Da li misliš da su sve ljubavi u tvom životu pre Duška bile promašaj?

"Ljubav ne može da bude promašaj. Nikada. Kada osoba voli nekog, tog nekoga idealizuje i misli da je to ljubav njegovog života. Ljubavi se ne treba se stideti i žaliti".

Pevačica je nastavila da tokom emisije odgovara na sva pitanja slušalaca ni jednom se ne ustežući da da direktan, iskren odgovor. I ovoga puta Jelena je pokazala da je bez dlake na jeziku, te su svi bili zadovoljni odgovorima koje je davala.

Autor: I.M.
Izvor: Smedia
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>