Region

Svet

Željko Samardžić pevao damama u prepunoj Areni (Foto)

Miljenik ženske populacije, pevač Željko Samardžić, i ove godine je tradicionalno za 8. mart, po peti put u beogradskoj "Kombank Areni", održao koncert i napunio dvoranu.

Željko Samardžić pevao damama u prepunoj Areni (Foto)



Poznat po emotivnim i romantičnim pesmama, Željko je koncert počeo sa 40 minuta zakašnjenja pesmom "Zaustavite januar", kojom je najavio novi album. Tokom pesme, na sceni je padao veštački sneg, a potom se pevač, u crnom odelu, obratio publici rečima:

"Dobro veče Beograde, drago mi je što me niste izneverili peti put. Svim damama večeras želim srećan 8. mart, da vas muškarci poštuju i vole. Ovo je koncert za vas".



Samardžić je nastavio da oduševljava prisutne svojim najvećim hitovima, a pre svake pesme, davao je određene asocijacije publici.

"Mnogi su mi rekli: Željko, nemoj da praviš i ove godine koncert u Areni - bili su skeptični, međutim, ja sam im svima poručio da se ne brinu, jer verujem svojoj publici", rekao je pevač i otpevao svoj veliki hit "Živi bili, pa videli".



Među pristnima bili su mnogi Samardžićevi saradnici, a pevač je jednu pesmu posvetio i svojoj supruzi Maji. Najveće ovacije bile su tokom izvođenja hitova "Zato kradem", "Ljubavnik", "Grlica", "Pokaži mi šta znaš" i "Bezobrazno zelene".

Iznenađenje večeri bila je grupa "Miligram" sa Alenom Ademovićem, koja je izazvala pravi delirijum među ženskom populacijom. Otpevavši dva velika hita "Lege, lege" i "Beograd noću", razigrali su i one malobrojne koji su sedeli. Potom je Željko izašao na scenu u belim trendi pantalonama i košulji i našalio se sa publikom: "Kako ja sad da pevam posle njega?! Uvek kažem, na mladima svet ostaje. Kada zađete u određene godine u kojima više ne možete da kažete, slobodno mi pišite sve što vam je na srcu".



Publiku je posebno oduševila pesma "Sve je moje tvoje". Posle nje, pevaču se na sceni pridružila predstavnica jedne muzičke kuće, koja mu je uručila statuu zlatnog gramofona za njegov doprinos srpskoj publici, ističući kvalitet njegovih albuma.



Željko je svojim hitovima i sjajnim glasom dovodio atmosferu do usijanja, a posle dva i po sata zahvalio se publici što ga je verno pratila i koncert je završio pesmom "Zaustavite januar", koju je izveo na bis.



Autor: B.B.
Izvor/Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>