Region

Svet

Kemal Monteno: Ako ne budem pevao, neću imati para za lečenje!

Moram da radim i zaradim, ne pada mi ništa s neba. Budem li ležao u krevetu, neću imati novca za život, pa ni za lečenje", izjavio je pevač.

Kemal Monteno: Ako ne budem pevao, neću imati para za lečenje!



Poznati pevač Kemal Monteno priča o tome kako izlazi na kraj sa problemom sa bubrezima, i da uprkos redovnoj dijalizi putuje na nastupe, uživa u muzici i kaže da se oseća odlično.

Sarajevskoj legendi ne pada teško to što zbog nastupa mora da putuje u druge gradove, pa i države, i još kaže da mu nastupi i publika daju neverovatnu snagu.

- Posebno se radujem gostovanju u Beču, u predivnoj sali koja ima oko 600 mesta. Biće to pravi koncert, a ne tezga u kafani ili klubu. Verujem da ću tu zaraditi više nego u mom Sarajevu, kada je u Zetru došlo 18.000 ljudi. Moram da radim i zaradim, ne pada mi ništa s neba. Budem li ležao u krevetu, neću imati novca za život, pa ni za lečenje – izjavio je pevač.

S obzirom na probleme sa bubrezima koje ima, Kemal ide tri puta nedeljno na dijalizu i na listi je čekanja za transplataciju bubrega, i kako kaže, zahvat planira da uradi u Zagrebu.

- Kako su mi objasnili doktori, nakon operacije ležaću u bolnici nedelju dana da bi lekari nadgledali da li je organizam prihvatio novi organ, i ako sve bude u redu, onda ću nastaviti oporavak kod kuće još 14 dana. Danas je to postala rutinska intervencija. Ne plašim se operacije, biće to super – priča Monteno, i dodaje da poštuje savete lekara oko ishrane, ali da ipak više voli da popije čašu vina, nego gomilu čaja.

Autor: S.P.
Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>