Region

Svet

Kemal Monteno snimio duet sa obožavaocem

Sarajevski kantautor Kemal Monteno bogatoj kolekciji pesama uskoro će dodati još jednu. Reč je o duetu, ali ne sa nekim od slavnih kolega, već sa fanom iz Beča.

Kemal Monteno snimio duet sa obožavaocem



Kemal se sa Milovanom Zarićem Zaretom nedavno upoznao na nastupu u austrijskoj prestonici. Na Zvezdari, u beogradskom studiju Demira Rame, koji je komponovao i napisao duet "Novi let", u utorak je bilo izuzetno veselo. Ni 35 stepeni u hladu nije sprečilo prijatelje, saradnike i novinarske ekipe da dođu i prisustvuju snimanju nesvakidašnjeg dueta.

Glavni "krivac" za ovu saradnju je Milovanova kćerka, koja je želela da na ovaj način priredi ocu iznenađenje. Dugokosi Zare, koji je austrijsku penziju stekao radeći u bečkoj fabrici plastike, nije krio oduševljenje što može da "ukrsti" glas sa legendom jugoslovenske muzičke scene.

"Snimio sam mnogo dueta u karijeri, ali ovo je nešto drugačije",  rekao je Kemal Monteno, koji je u utorak iz Zagreba došao u Beograd, između dve dijalize, samo zbog snimanja

"Milovanova kćerka mi je telefonom poslala pesmu i svidela mi se. Volim da sarađujem sa ljudima, dopala mi se cela priča. Pesma je baš iz mog filma i leži mi. Kada sam je čuo, rekao sam da je moja. To je isto kao kada ugledate lepu žensku i kažete u sebi: Moja si!"

"Kemala sam nedavno upoznao u Beču. Iako sam bio bolestan, nekako sam se dovukao na njegov koncert. Bio sam oduševljen. Ćerka mi je zatim predložila da snimim duet sa njim. Ispunio mi se san i ovo za mene predstavlja ogromnu čast", rekao je Zare.

Autor: I.M.
Izvor: Novosti
Foto: Novosti/V.Danilov

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>