Region

Svet

Estrada tuguje za Katarinom Jovanić: Bila je veliki talenat i pravi prijatelj

Kao što smo juče objavili, tekstopisac Katarina Jovanić preminula je pre dva dana od posledica moždanog udara u 35. godini.

Estrada tuguje za Katarinom Jovanić: Bila je veliki talenat i pravi prijatelj



Iza sebe je ostavila supruga i dvoje dece. Preminula je u jednom frizerskom salonu, gde je trebalo da se nađe s pevačicom Janom Todorović.

"U šoku sam. Kada sam došla u salon u kojem me je čekala, pomislila sam da se neko šali na loš način, jer sam se samo sat vremena pre toga čula s njom i tada mi je rekla da me čeka u salonu. Katarina, osim što je bila dobra saradnica, bila je i dobra prijateljica. Ne mogu da prihvatim činjenicu da se ovako nešto dogodilo", rekla je Jana.

Katarinu je otkrio Džej. Napisala mu je najlepše balade – "Sunce ljubavi", "Dunav" i "Iznajmiću sobu s pogledom na te". Autorka je teksta pesme "Laku noć", s kojom je Adil pobedio na poslednjem "Grand festivalu", kao i "Jana 2" i "Kući, kući", koje su veliki hitovi u klubovima. Sahrana je u četvrtak u 15 sati na Centralnom groblju u Beogradu.

Čitava estrada žali za Katarinom.

"Mnogo mi je žao, bila je sjajan tekstopisac. Velike hitove je napisala. Tužno je uvek kad ode neki tako mlad život. Saučešće njenoj porodici", rekla je Vesna Zmijanac.

Saša Dragić poznavao ju je dobro i vest o njenoj smrti veoma ga je zatekla.

"Otišao je jedan veliki talenat, skromna i nenametljiva žena. Upoznali smo se pre godinu dana. Radili smo zajedno pesmu za Adila ‘Laku noć’, koja je pobedila na ‘Grand festivalu’. Tužna vest me je zatekla u trenutku kada sam se spremao da pošaljem Saši Popović pesmu ‘Ovo vreme je nevreme’, koju smo radili za Jelenu Gerbec. Uradili smo nedavno i demo za treću zajedničku numeru, ‘Ni Lj od ljubavi’. Katarinina želja je bila da je otpeva Čola. Plačem satima i ne mogu da dođem sebi."

Jelena Gerbec
takođe žali: "Ona i Saša Dragić radili su mi poslednju pesmu ‘Ovo vreme je nevreme’, ali nju nisam lično poznavala. Javio mi je Saša da je preminula, nemam šta da kažem osim da mi je veoma žao."

Alen Ademović takođe je sarađivao sa njom i žali zbog smrti mlade Katarine:
"Čuo sam da je Katarina preminula i veoma mi je žao. Sarađivali smo na pesmi ‘Kapi krvi’ pre dve godine. Neka joj je laka zemlja."

Autor: B.B.
Izvor: Svet, Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>