Region

Svet

Jovana pomirila Željka Joksimovića i Leontinu

Leontina Vukomanović i Željko Joksimović, posle osam godina od raskida veze, ponovo sarađuju i to zahvaljujući Željkovoj supruzi Jovani.

Jovana pomirila Željka Joksimovića i Leontinu



Autorka mnogih Željkovih pesama, među kojima je i "Lane moje", napisala je bivšem dečku novu pesmu, a pomirenju je kumovala Joksimovićeva supruga Jovana Janković.

Željko je deo pesme prekjuče postavio na kanal "Minakord produkcije" na Youtube-u, dok je na zvaničnoj Fejsbuk stranici potvrdio da ponovo sarađuje s Leontinom.

"Ovu numeru izdvaja to što, posle osam godina pauze, najuspešniji tandem naše muzičke scene Željko Joksimović i Leontina Vukomanović ponovo sarađuju. Opus Željka i Leontine garancija je uspeha ovog singla", piše na Joksimovićevoj stranici.

Kako saznajemo, Željko je spremao novi album kad mu je poznata voditeljka predložila da obnovi saradnju s Leontinom jer su njih dvoje u tandemu dobitna kombinacija za velike hitove. Iako on na početku nije bio oduševljen idejom, Jovana je pozvala Leontinu i predložila joj da napiše pesmu za njenog dragog. Posle nekoliko dana razmišljanja, Leontina je zaključila da ima pesmu koja bi odgovarala Joksimoviću, a koju je prethodno nameravala sama da snimi.

Njih troje su se sreli u studiju i Željko se odmah oduševio tekstom koji mu je Leontina predstavila. Susret u studiju bio je prvi susret Joksimovića i Vukomanovićke posle nekoliko godina, ali ponašali su se kao da nikad nisu prekinuli saradnju i da iza njih nije neuspešna ljubavna veza.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>