Region

Svet

Dečko Milene Ćeranić se pomirio sa suprugom? (Foto)

Iako je Milena Ćeranić u više navrata isticala da je srećna u svojoj tajnoj vezi na daljinu, po svemu sudeći, od toga nema ništa, jer je njen dečko Vladimir Dašić ponovo sa svojom ženom.

Dečko Milene Ćeranić se pomirio sa suprugom? (Foto)



Košarkaš i njegova nevenčana supruga Marija Kršikapa proslavili su prvi rođendan ćerkice Laure i time stavili tačku na spekulacije o tome kako njih dvoje nisu više zajedno.

"Vladimir i Marija napravili su gala žurku u Podgorici povodom prvog rođendana male Laure. Tim povodom njih dvoje okupili su rodbinu i prijatelje u jednom ekskluzivnom podgoričkom restoranu, gde su se družili do zore. Dašić i njegova supruga najpre su ispoštovali drugare njihove ćerkice, koja je toga dana bila prava mala princeza.
Sve je bilo podređeno mališanima, koji su uživali u animacijama i klovnovima, a na kraju su u igraonici đuskali i jeli rođendansku tortu. Kada je dečja žurka završena, Lauru su na čuvanje uzeli Dašićevi roditelji kako bi Vladimir i Marija mogli da se posvete jedno drugom i prijateljima", otkriva izvor koji je odlično upućen u celu situaciju i dodaje da je Dašić odlučio da život deli sa ženom koja mu je rodila dete, a ne sa Ćeranićevom:

"Da među Vladimira i Marije cveta ljubav, dokazuje i to što je Vladimir za majku svog deteta kod muzičara naručivao pesmu Miroslava Ilića "Još te nešto čini izuzetnom", dok mu je ona uzvraćala poljupcima", završava izvor.



Inače, kada je Dašić tokom jesenje košarkaške sezone boravio u Turskoj, gde je igrao za Bešiktaš, u jednom momentu nije mogao bez svoje male porodice, pa je tako pozvao suprugu i ćerku da mu se pridruže, što su one i učinile. Sada su njih troje zajedno u Podgorici, gde košarkaš čeka neki novi angažman.

Autor: B.B.
Izvor: Puls
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>