Region

Svet

Prvi glas Srbije: Ispala Snežana Vušović! Seksi veče sa finalistima (Video)

Peto finalno veče donosi nam vrelu i seksi atmosferu. Preostalih devet finalista izvelo je pesme koje asociraju na poljupce, zavođenje, flert i erotiku.

Prvi glas Srbije: Ispala Snežana Vušović! Seksi veče sa finalistima (Video)



U magično veče Prvog glasa Srbije i noć seksi pesama takmičari su nas uveli zajedničkom interpretacijom pesme Enriquea Iglesiasa "Tonight I'm Lovin' You". Aleksandra Radović je na samom početku naglasila da im neće zameriti ukoliko se ne snađu u ovom posebnom zadatku, obzirom da je za ovako nešto potrebno potpuno opuštanje, dok preostali članovi žirija, Mare i Vlado, veruju da kandidati ni večeras neće razočarati.

Ivan Petrović za sebe ne smatra da je preterano seksi. Za njega pojam seksualno nije nešto što je odmah vidljivo, već energija koja se mora osetiti. Devojka treba da ima zavodnički pogled kako bi ga privukla. Pesma koju izvodi nije mu preterano bliska, a u pitanju je "Koketa" Srđana Jula, koju je interpretirao uz koreografiju sa igračicama na sceni.



Po mišljenju Vlade Georgieva Ivan je bio mnogo fin, te mu je falila doza bezobrazluka, obzirom da su devojke bile na nivou svog zadatka, a on "se stideo". Melodijski je bio tačan, međutim, manjkalo je energije. Aleksandri se svideo način na koji je Ivan pristupio scenskom nastupu i dopalo joj se što je bio fin, a posebno joj se dopala interpretacija. S druge strane, Mare je naglasio da je zadovoljan načinom na koji je Ivan otpevao refren pesme, te da je potpuno opravdao njegova očekivanja i bio jako dobar.

Snežana Vušović otkrila je da kod muškarca voli seksi ruke, glas, šmekerski pogled i smisao za humor. Kada joj se neko sviđa, prilazi mu polako. Momke osvaja svojim zavodničkim pogledom, istreniranim zabacivanjem kose i prikladnim načinom sedenja. Ne voli da zavodi na sceni, ali uz dvojicu momaka na bini i zanimljiv stajling snašla se u pesmi Alexandre Stan "Mr. Saxobeat".



Aleksandra je pohvalila Snežin scenski nastup uz napomenu da je pevala pesmu u kojoj ne može pokazati svoje vokalne mogućnosti, ali joj je zamerila što nije ubacila vibrato. Intonativno je bila ok i nastup je korektan. Mare se složio sa Aleksandrom da je nastup bio korektan, ali ne i pesma. Njegovo mišljenje je da je uz tako napornu koreografiju i "nabrajalicu" Sneža jako dobro izdržala. Vlado je stavio akcenat na Snežinu koreografiju koju je, kako kaže, uradila odlično. Nije propustio da prokomentariše da je bila jako visoka na početku pesme te intonativno malo štrčala, i podsetio je na Aleksandrinu konstataciju da bolje peva komplikovanije pesme, a pošto je večerašnja pesma bila "tralala" a Sneža je odlično odigrala, bilo je ok.

Zoran Stanić smatra seksi određenu situaciju zbog koje njegovo raspoloženje preraste u neko bolje raspoloženje. Da bi devojka bila seksi, treba da ima pogled od kojeg se naježi, štikle i natera ga da se okrene za njom. Smatra da će se snaći sa seksi pokretima na bini, a to je i dokazao uz veliki hit Chrisa Isaaka "Wicked Game".

Mare je zamerio Zoranu što je odavao utisak da nedovoljno veruje u uspešno izvođenje pesme. Drugi refren je bio malo sugestivniji i, po njegovom mišljenju, čim se Zoran iznervira, tek tada se dobija njegovo pravo pevanje. Sve u svemu, divna boja glasa i odličan nastup. Vlado isto tako misli da je bio dobar, na momente odličan, a opet na pojedinim trenucima se nešto premišljao. Smatra da je za njegov nastup potpuno ispravno reći da je bilo fino, iako je bio malo grub i pevao isprekidano. Aleksandri se dopala scena za Zoranovu pesmu, a ukazala mu je i na neke pevačke greške u interpretaciji. Na strofama je bio dobar i izneo je pesmu na svoj način, pa mu intonativno nije ništa zamerila, osim da je trebalo da peva pesmu malo ležernije i sa više vazduha.

Sanja Dimitrijević otkrila je da je za nju seksi romantika, te da je najlepše kada je neko romantičan u neočekivanim trenucima. Novac joj nije seksi, a ni kada je neko "mamin sin" i dobrica. Ako muskarac zna da pleše, ona je odmah zaljubljena. Predstavila se simpatičnom i veselom pesmom "Majstor za poljupce" grupe Zana.



Vladi se Sanjin nastup jako dopao, iako je pesma bila "tralala". Celokupna koreografija je po njegovom mišljenju bila sjajna. Aleksandra je takođe pohvalila Sanjin nastup i iako pesma nije zahtevna, za određenu temu takmičarka je bila apsolutno na visini zadatka. Mare je istakao da je lepo kada se uloga dobro shvati i dobro odradi i, ono što je njemu jako prijalo, primetna je bila energija koja ume biti sporna kod kandidata, a Sanjin večerašnji nastup bio je jako energičan.

Sara Jovanović smatra da neko ne mora biti tip-top sređen da bi bio seksi. Ne vidi sebe kao fatalnu devojku, ali plesom izražava svoju seksualnost. Tada može biti sta god poželi. U privatnom životu se ne oseća toliko seksi koliko na sceni. Uz zahtevnu i seksipilnu koreografiju interpretirala je Rihanninu pesmu "S&M".



Aleksandra je priznala da ju je Sara, posle dužeg vremena, ostavila bez teksta. Izuzetno je srećna što je konačno evidentno da će biti mega zvezda na ovim prostorima, a najviše joj se dopada što je Sara iz nastupa u nastup ozbiljno bolja, čak i kada peva u pozama koje nisu zgodne za pevanje. Intonativno tačno izvođenje skokova, posvećenost koju ima, ono je što bi Aleksandra volela da Sara makar delićem prenese na svoje kolege kandidate. Dobila je ogromne pohvale. Mare se složio sa Aleksandrom da će Sara biti zvezda i poželeo joj da nastavi tako. Vlado je rekao da je gledao MTV uživo, onaj pravi od pre dvadeset godina. Ozbiljna koreografija, odlično pevanje. Kada je video Saru pre nastupa, ne znajući šta će pevati, priznao je da je bio jako zabrinut, ali je na kraju sve ispalo odlično. Uz pohvalu i za devojke koje su nastupile sa Sarom, Vlado je rekao da je celokupan nastup bio vanserijski.

Boris Petrović šaljivo je izjavio za sebe da je "turbo Bora, seksi Bora". Seksi su mu devojke koje šetaju po gradu, selu...kako kaže, sve je seksi oko njega. Sebe smatra zavodnikom, a njegov glavni adut su oči. Poručio je devojkama da uživaju nastupu "seksi Borisa", a u vreloj večeri pevao je pesmu Joea Cockera "You Can Leave Your Hat On".

Maretu se dopalo Borisovo pevanje i stajling, kao i Vladi, međutim, Vlado je imao šaljiv komentar da je devojka koja je nastupila na sceni sa Borisom "ukrala šou" i da su sjajno uvežbali koreografiju. Aleksandrino mišljenje je da je Boris kao i uvek bio drugačiji i da joj se dopada što ima dara da nasmeje i zabavi. Večeras je bio super, iako je možda trebalo da bude malo opušteniji, na šta se Boris našalio: "Ubila bi me devojka".

Mirna Radulović
misli da se sksipil može iskazati na razne načine. Ne provodi puno vremena pred ogledalom, ali kada želi da izgleda zavodljivo posveti se sebi. Po njoj, jedan seksi izgled ne može biti potpun bez visokih štikli. Uz podršku igrača interpretirala je pesmu "Naughty Girl" svetske pop dive Beyonce.

Vlado je pohvalio Mirnu, uz komentar da nema razloga da ikada komentariše njeno pevanje obzirom da je savršeno, a dopalo mu se i kako se snašla sa plesačima. Aleksandri se dopalo što je Mirna pevala upravo Beyonce, jer je vokal koji to može izneti. Fascinirana je Mirninom moći tranformacije, obzirom da je večeras bila "prava vatra" i drago joj je što je ljudi upoznaju u svim njenim izdanjima. Otkrila je da je Mirna jedna je od retkih osoba čiji bi koncert volela da poseti i nada se da će se to i desiti jednog dana. Maretova najveća zamerka, našalio se, je to što nema zamerki. Deli mišljenje svojih kolega uz čestitke Mirni da samo tako nastavi. 

Saška Janković voli da koketira i misli da je to lepo i da to skoro svi vole. Ne trudi se da bude zavodljiva. Seksi su joj muški duboki glasovi, pogled, pokret, inteligencija, ženstvene haljine i slatkiši. Obožava slatkiše, pogotovo čokoladu koju poredi sa jednim dobrim poljupcem. Večerasnja tema joj apsolutno odgovara, a izvela je pesmu "Lady Marmalade" koju u originalu pevaju Christina Aguilera, Lil' Kim, Mya i Pink.

Alaksadra je izjavila da je Saškin nastup bio prava uživancija, te da joj fenomenalno stoji takav žanr. Oduševljena je pokazanim vokalnim sposobnostima, i uspehom da dodnese dah Moulin Rougea u studio, te je u svakom smislu bila fenomenalna. Maretu se svideo Saskin način interpretiranja i čestitao joj je za nastup koji je bio bez ikakve greške i maestralan. I Vlado je bio fasciniran Saškinim nastupom, osvrćući se i na interpretaciju i na nastup. Takmičarka je osvojila sve pohvale i sa njegove strane.

Nevena Božović smatra da fizički izgled nije presudan i ne voli da privlači pažnju na taj način. Voli duhovitost, voli kada je neko pametan, načitan i kada sa nekim ima zajedničke teme. Za nju seksi znači biti svoj i na neki način jedinstven. Smatra da oči najprivlačnije na njoj, kao i da dobra muzika isto tako može biti privlačna. Privlačno je, po njenom mišljenju, ono što nosite u sebi i način na koji to ispoljavate. Totalno drugačija od onoga što smo do sada videli, Nevena je otpevala veliki hit Britney Spears "Toxic".

Mare je pohvalio Nevenu uz komentar da je svaki njen nastup sve zreliji i da je ovaj put pokazala da ni njoj energija nije strana. Još jednu pesmu je odlično otpevala i što se njega tiče, nastup je bio perfektan. Vlado je izjavio da je Nevena večeras bila "opasna kao Nikita". Odlično je otpevala, ali joj fali malo samopouzdanja ili, pak, malo bezobrazluka. Aleksandrino mišljenje je da je takmičarka bila odlična i da je ovo njeno potpuno novo izdanje. Jednim delom se složila sa Vladom, objasnivši da mnogi umetnici nisu privatno ono što su na sceni. Savetovala je Neveni da vežba ispred ogledala kako bi stekla samopouzdanje, ali i istakla da je interpretacija bila sjajna. 

Nakon interpretacije svih kandidata članovi žirija su pohvalili, kako same takmičare, tako i plesače koji su doprineli da njihov nastup bude potpun. Gost večerašnjeg šoua bila je Jelena Tomašević koja je otpevala pesmu "Okeani", a ujedno i iskoristila priliku da pohvali sve takmičare koji su po njenom mišljenju večeras bili najbolji. Nije izostao ni kompliment od Vlade Georgieva, Jeleninog nekadašnjeg saradnika, da, od kada se porodila, izgleda "nikad bolje".

Nakon sabranih SMS glasova publike, kandidati koji su nastavili takmičenje su: Sara Jovanović, Sanja Dimitrijević, Zoran Stanić, Boris Petrović, Saška Janković, Nevena Božović i Mirna Radulović. Ivan Petrović i Snežana Vušović novi su duelisti koji su se borili za dalji prolazak. Prvi duelista, Ivan, otpevao je pesmu Zdravka Čolića "Loše vino", dok se Snežana odlučila za numeru članice žirija Aleksandre Radović "U inat prošlosti".

Konačnu odluku žirija saopštila je Aleksandra uz izraz žaljenja što su kandidati duelisti večeras tu gde jesu, jer su oboje pevači velikog potencijala. Kandidat koji je napustio večerašnje takmičenje je Snežana Vušović.

Pratite naš portal i saznajte sve detalje najpopularnijeg muzičkog takmičenja "Prvi glas Srbije".

Autor: B.B.
Foto/Video: TV Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>