Region

Svet

Zvezde Granda: Ispao Nemanja Maksimović! (Video)

Nakon što se prošle nedelje predstavila ženska ekipa, u ovom izdanju emisije čuli smo i mušku grupu kandidata, a takmičenje je napustio Nemanja Maksimović.

Zvezde Granda: Ispao Nemanja Maksimović! (Video)



Nemanja Anđelović, Slobodan Đurković, Amar Jasarspahić, Nemanja Maksimović, Miloš Brkić, Stefan Lukić i Marko Stolić predstavili su se publici i žiriju sa po dve pesme, jednom u slobodnom predstavljanju, a drugom u tematskom. Kao i do sada, drugi deo takmičenja podrazumevao je pesme bržeg ritma, odnosno za žurku.

Žiri u sastavu Dragan Stojković Bosanac, Miša Mijatović i Stevan Simeunović glasove su duplirali Stefanu Lukiću i Nemanji Anđelkoviću. Nemanja Maksimović pevao je veliki hit Harisa DŽinovića "Kako boli me", ali ipak je osvojio najmanji broj sms glasova publike, pa će se pridružiti ostalim kandidatima kojima je pružena dodatna šansa u baražu.

Revijalni deo večeri upotpunio je Nemanja Stevanović sa svojom novom pesmom "Nigde me nema".

Nemanja Anđelović, Slobodan Đurković, Amar Jasarspahić, Miloš Brkić, Stefan Lukić i Marko Stolić boriće se i u sledećem kolu takmičenju "Zvezde Granda", a koji će kandidat ispasti sledeće nedelje saznaćete na našem portalu.



Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>