Svet

Region

Javne suze i pokajanje zbog smrti medicinske sestre Kejt Midlton (Foto)

Mel Grid i Majkl Kristijan, australijski radio voditelji koji su nasamarili medicinsku sestru Hasintu Saldana, prvi put su se nakon incidenta oglasili u javnosti.

Javne suze i pokajanje zbog smrti medicinske sestre Kejt Midlton (Foto)



Ovaj dvojac prevario je Hasintu da im otkrije poverljive informacije o stanju princeze Kejt u bolnici, a sada su kroz suze priznali da su skrhani što je njihova šala naterala Hasintu da počini samoubistvo.

U intervjuu za australijski "Sky News" dvoje voditelja istakli su da su bili užasnuti kada su saznali da se medicinska sestra koju su obmanuli predstavljajući se kao princ Čarls, odnosno kraljica Elizabeta II, nakon toga ubila.



"Prva stvar koju sam pitala kada sam saznala za tu vest bila je da li je imala dece. Jedino što sam želela od tada je da ih zagrlim i kažem koliko mi je žao", izjavila je Mel. "Pomisao da smo nas dvoje imali udela u tome što se desilo nam je stvarno užasavajuća", dodala je radio voditeljka.

Ona i njen kolega su trenutno pod nadzorom psihijatra iz straha da bi sebi mogli naneti neko zlo, jer ih je ovaj događaj veoma uzrujao.

Iako oboje tvrde da je njihova šala trebalo da bude samo šala, te da se uopšte nisu nadali da će im Hasinta odati poverljive informacije, sada se kaju što im je takva glupost uopšte pala na pamet.



U međuvremenu se oglasio i rođeni brat medicinske sestre Navin, koji tvrdi da je njegova sestra umrla od sramote.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Reuters, AFP

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>